Salibandymiehille tärkeä voitto kotiturnauksessa

Lauantaina pelailtiin PSB Lapuan kotiturnaus Lapuan urheilutalolla. Sieltä miesten edustus keräsi kaksi tärkeää pistettä. Odotetusti Konnat(Seinäjoki) oli lapualaisia parempi mutta toisessa pelissä otettiin Seinäjoen Sisusta tärkeä voitto sarjataulukon kannalta.

Turnauksen avannut peli oli Konnia vastaan. Normaalisti kolmella ketjulla pelaavat lapualaiset joutuivat raastaa kahdella ketjulla poissaoloista johtuen. Pelin alku olikin hyvää PSB:ltä, Eetu Kyrönlahti täräytti miehet johtoon parin minuutin jälkeen ja peli näytti hyvältä. Sitte Konnalauma heräsi ja takoi vielä ensimmäiseen erään 3 maalia, toisessa erässä Konnat ratkaisi matsin menemällä muutaman maalin johtoon. Positiivistä tästä matsista oli että päästiin suht. hyvin maalipaikolle vaikka vastus oli 4.divarin paras, myös kesken ottelun maalille tulleen Puskan rankkarin torjunta oli lopussa hyvä.

PSB-Konnat 2-9

Tehot:
Eetu Kyrönlahti 1+0
Lasse Saunamäki 1+0
Miika Suokko 0+1
Matti Mäki-Fossi 0+1

Jäähyt:
Miika Suokko 2min
Juha Viita 2min
Jukka Latvala 2min
Teemu Ylihärsilä 5+20min

Toinen peli oli se niin sanottu “pääpeli”, Sisu joka taistelee samoista sijoista eli karsijan paikalle joutumisesta. Tähän peliin PSB saikin miehiä jalkeille 3.kentän verran. Peli näytti hyvältä, puolustus viisikkona toimi hienosti sekä Aapo maalilla oli terävänä. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa hyviä paikkoja tehdä maaleja mutta hyvin pelanneet molarit tai tolpat oli tiellä. Varsin vähä maalisen kamppailun maalit meni Mäki-Fossille, Johanssonille ja Tuukka Ylihärsilälle. Hyvä tempoinen ottelu joka saatiin pidettyä hyvänä tälle kertaa loppuun asti.

PSB-Sisu 3-1

Tehot:
Matti Mäki-Fossi 1+1
Ville Johansson 1+1
Tuukka Ylihärsilä 1+0
Juha Viita 0+1

Jäähyt:
Jukka Latvala 2min

--