Salibandymiehille tappiot

Lauantain pelit ei jättänyt paljon arvailujen varaan joukkueiden paremmuuksista, kun molemmista peleistä tuli reilut tappiot.

PSB-Valaat  päättyi maalein 4-9 (1-1,3-6,0-2).

Alussa taisteltiin hyvin ja pysyttiin ensimmäisessä erässä mukana ja välillä vietiinkin ottelua. Toiseen erään vierasjoukkue karkasi 2-4 johtoon joka kuitenkin kurottiin minuutissa kiinni tehden 2 maalia. Siitä pari minuuttia myöhemmin ja Valaat paukutti minuuttiin maalin enemmän kun lapualaiset eli 3. Ottelu oli erittäin rikkonainen.Valaille tuomittiin 5 kpl 2min rangaistuksia ja 5+20min PSB:lle 3kpl 2min. Valitettasti YV ei toiminut vaan omissa soi kahteen kertaan. Ei auttanut vaikka Tuukka Ylihärsilä teki hatullisen maaleja, muiden yritykset torjuttiin ja suuri määrä blokattiin.

Tehot:
Tuukka Ylihärsilä 3+0
Tuomas Malmi 1+0
Teemu Ylihärsilä 0+1
Lasse Saunamäki 0+1
Matias Metsäpelto 0+1

Jäähyt:
Matti Mäki-Fossi 2min
Teemu Ylihärsilä 2min
Ristomatti Soramo 2min

SBS-PSB 10-1 (1-0,6-1,3-0)

Toinen ottelu oli oman kylän poikia vastaan eli SBS Lapuaa. Kuten ekassa pelissä ensimmäinen erä pysyttiin jotenkin kyydissä,sitten repesi ja kunnolla. Ponnistuksen joukkue ei pystynyt haastamaan SBS Lapuaa millään osa-alueella ja tulos oli tämä, täysinoikeutettu valitettavasti. Kamppailu oli siisti eikä ylilyöntejä tullut vaikka paikallispeli olikin.

Tehot:
Jukka Latvala 1+0

--