A-POJILLE TASAPELI

A-poikien Ykkösen ottelussa  Ponnistus-VPS-j tasapeli .

Lauantaisen ottelun pisteet tasattiin maalein 1-1 (1-1).Ponnistuksen avauksesta poissa olivat Laitio, Portin ja Niemelä. Tästä huolimatta hyvään syysvireeseen päässyt kotijoukkue lähti otteluun tarkalla miesvartioinnilla ja kovalla liikkeellä.

Vierasjoukkue VPS-j hallitsi eninmäisellä puoliajalla hienokseltaan pallollista pelaamista. 25 minuutin kohdalla vieraiden Miro Roukus pääsi läpi vasenmalta ja vei vaasalaiset johtoon 0-1. Ponnistuksen vastaus tuli vain pari minuuttia myöhemmin, kärkimies Lauri Saari karkasi VPS-j:n puolustukselta ja kova laukaus oikeaan kulmaan 1-1, joka oli myös puoliaikatulos.

Toisella puoliajalla Ponnistus haastoi tosissaan vierailijat ja jopa hinokseltaa hallitsi loppuakohden kenttätapahtumia. Ponnistus oli lähellä kolmea pistettä, sillä Arttu Happosella oli pari erinomaista paikaa tehdä ratkaisumaali. Myös VPS:llä oli mainio maalipaikka, jonka selvitti Ponnistuksen maalivahti Juho Kuivila.

Ajoittain kiihkeässä ottelussa tuomari kolmikko Puolijoki, Oja ja Lahdensuo selvisivät hyvin. Ottelun erotuomari Markku Puolijoki varoitti vaasalaisia neljästi.

Ensiviikonloppuna A-pojilla on tuplaviikonloppu, lauantaina Ponnistus kohtaa kotonaan keskuskentällä klo 14.00 JIPON Joensuusta ja sunnuntaina joukkue matkustaa Kemiin FC Kemin vieraaksi.

--