A-POJILLE VIERASTASURI

Tänään lauantaina A-jun  haki vieraspisteen VPS-j:ltä 1-1 (0-0).  Ottelun alku näytti heti, että joukkueen asenne ja lataus oli kohdallaan. Alkuminuutit olivat Ponnistuksen hallintaa, mutta vähitellen peli tasaantui. Parinkymmennen minuutin kohdalla lapualaisten puolustus sekoili ja kotijoukkueella oli paikka avata maalitili, mutta maalilla Juho Kuivila oli hereillä. Vähän ennen puoliaikaa Ponnistus loi muutamia erinomaisia maalipaikkoja siinä kuitenkaan onnistumatta ja tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.

Toisen puoliajan alku oli jälleen Ponnistuksen ja puoliajalta vaihdosta tullu Arttu Happonen pääsi puolittain läpi, mutta pallo hieman karkasi. Hallinta oli joukkueella, mutta kotijoukkue siiryi kuitenkin johtoon 1-0  63 minuutilla. Kymmenen minuuttia myöhemmin tasoituksen 1-1 iski Iikka Hirvilammi Elias Hakolan syötöstä. Ottelun lopussa molemmilla joukkueilla oli maalipaikka tehdä voittomaali. siinä kuitenkaan onnistumatta. Näin 1-1 tasapeli kauden toiseksi viimeisessä ottelussa. Ensi lauantaina A-poikien kausi päättyy vieraissa  Kings/Yj:tä vastaan.

– Pojilta hyvä ottelu kolmen tappiollisen pelin jälkeen. Heti lämmittelyssä huomasin, että joukkue on lähtenyt hakemaan voittoa. Vielä ensi viikko treenataan ja lähdetään hakemaan lauantaina pisteitä Siilinjärveltä, totesi valmentaja Janne Kangasluoma.

--