B-POJAT HAKIVAT PISTEET NÄRPIÖSTÄ

Ponnistus B haki tärkeät kolme pistettä Kraftilta vieraissa 0 -2. Ottelu pelattiin tekonurmella, mikä ei ollut paras mahdollinen pelialusta Ponnistukselle, kun taas kotijoukkue oli tottunut pelaamaan alustalla.
Ponnistus aloitti ottelun vauhdikaasti vyöryttäen hyökkäyksiä kohti närpiöläisten maalia. Arvi-Matti Lemettisellä oli pari maukasta maalintekopaikkaa ottelun 5 minuutin sisällä, mutta Arvi ei tälläkertaa onnistunut maalinteossa. Myös Justus Lahtisella oli oiva maalipaikka, kun peliä oli pelattu 10 minuuttia. Ottelun 32 minuutin kohdalla ottelun erotuomari näytti punaista Kraftin Benaris Karamovicille. Seuraavasta hyökkäyksestä Niko Vuorimaa nousi laidalta ja tarjoili namusyötön Arville, mutta jälleen pallo hieman ohi maalin. Tauolle siirryttiin tilanteessa 0 – 0.

Toisen puoliajan alussa Ponnistuksen puolustukselle tuli kommunikaatio virhe ja Krafitin kärkäs hyökkääjä vei pallon ja laukoi läheltä., mutta maalivahti Juho Kuivilan upea jalkatorjunta piti maalin puhtaana.  Kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa Justus Lahtinen murtautui laidalta läpi ja Kraftin puolustus rikkoi rangaistuspotkun arvoisesti. Jude laukoi pallon pilkulta varmasti maaliin. Matti Kähkönen teki loppulukemat 0 – 2 ottelun 82 minuutilla.

B-pojilla vielä jäljellä kaksi sarjaottelua. Ensi tiistaina vieraissa joukkue kohtaa Sporting Kristiina ja kauden viimeinen peli kotona Norvalla FF:ää vastaan. Ponnistus johtaa sarjaa 18 pisteellä.

--