B-POJILLE VOITTO VAASASSA

Ponnistuksen B-pojat ottivat kolme vieraspistettä kukistamalla BK-48 maalilla 0 – 1 (0 – 1). Justus Lahtinen vastasi voittomaalista.


Ponnistus hallitsi hienokseltaan varsinkin ensimmäistä puoliaikaa, kotijoukkueen lähinnä rikkoessa peliä. Lauri Saari oli ottelun 23 minuutilla tilaisuus siirtää Ponnistus vierasjohtoon läpiajaon päätteeksi, mutta pallo osui pystytolppaan. Vain miinuutti myöhemmin vapaapotukusta Justus Lahtinen yllätti vaasalaisten puolutuksen ja maalivahdin. Tarkka laukaus meni maaliin tolpan kautta. Ponnistuksella ei ollut suurempia vaikeuksia ottelussa.

Toinen puoliaika oli joukkueelta vaisumpaa peliä kuin ensimmäinen. Syötöt eivät saavuttaneet omia ja ratkaisut olivat muutenkin hätäisiä. Kotijoukkue pyrki vain rikkomaan peliä välillä kovillakin otteilla. Ponnistuksella oli toisellakin puoliajalla muutamia maalipaikkoja mm. Waltteri Vilppola kolisteli myös kertaalleen pystytolppaa. Maalivahti Juho Kuivila pääsi ottelussa melko helpolla ja hoiti mallikkaasti vaasalaisten muutamat lähentelyt. Päätuomari Anton Rolander poisti ottelun 56 minuutin kohdalla BK:n pelaajan epäurheilijamaisen käytöksen vuoksi.

Ponnistuksen ottelut jatkuvat ensi maanantaina 13.5. kotona Liuhtarin kentällä klo 19.00, jolloin vastaan asettuu IK Ilmajoelta.

--