C-tytöt kauden päätös turnauksessa

Salibandyn C-tytöt Vaasassa. 

Salibndyn C-tytöt kauden viimeisessä turnauksessa Vaasassa, josta tuomina oli kaksi voittoa ja tappio.
Ponnistus joutui lähtemään ilman Siniä, Pihlaa ja Neea turnaukseen, joka ei voinut olla näkymättä kentällä.

LaPo – SB Vaasa 1-7 (0-2,1-2,0-3)
Ensin Vastassa kotijoukkue SB Vaasa.
Edellisen turnauksen tasuri Vaasaa vastaa antoi uskoa voitosta, mutta ei kahta sanaa kumpi kentällä oli parempi. Ponnistuksen ainokaisen teki Pinja Serian syötöstä ja Wictoria torjui maalilla 10 kertaa.
Tehot: Pinja Nevanranta 1+0, Seria Kontio 0+1 Wiktoria Cyagan 10 torjuntaa.

LaPo – SB Kauhajoki 8-2 (2-0,2-2,4-0)
Ottelu Kauhajokea vastaan oli takkuista aluksi, mutta 10:55 Seria rikkoi kuparisen Pinjan syötöstä ja ekaan erään Pinja syötti vielä Alinan tekemän toisen maalin.
Toinen erä tahkottiin tasan molempien tehdessä kaksi maalia eli kolmanteen lähdettiin Ponnistuksen 4-2 johdossa. Viimeiseen erään peli hieman vapautui ja saatiin johtoa lisättyä neljällä maalilla loppunumeroiden ollessa 8-2.
Tehot: Neea Juntunen 3+1,Seria Kontio 3+0, Pinja Nevanranta 0+3, Krista Kontio 1+1, Alina Rajala 1+0, Joanna Perälä 0+1, Jessika Väänänen 0+1 ja maalissa Wiktoria Cyagan 8 torjuntaa.

PaSu – LaPo 0-9 (0-1,0-6,0-2)
PaSua vastaan peli on niin raskasta, kun voi ajatella kolmannen pelin samalle päivälle olevan. Oma näkemykseni kolmesta pelistä turnausta kohden on todella huono idea. Vähäisen pelaajamäärän vuoksi Ponnistuksen toinen veskari Jenni laitettiin kentälle ja Jennihän ei siitä häkeltynyt vaan syötti ekassa erässä Neean tekemän ainokaisen ja toiseen erään teki vielä maalinkin Jessikan syötöstöä. Muutenkin toinen erä oli vahvaa tekemistä ja hyvää pallon liikuttamista päättyen ponnistukselle 6-0 ja kolmanteen tehtiin kaksi maalia niin kauden viimeisestä pelistä irtosi voitto 9-0. Unohtaa ei sovi Wiktorian nollapeliä joka on salibandyssä aina kova sana.
Tehot: Neea Juntunen 3+2, Krista Kontio 2+2, Emmi Lehtonen 2+0, Jenni Aho 1+1, Pinja Nevanranta 1+0, Seria Kontio 0+1, Netta Haapa-aho  0+1 Sanna Suutala 0+1, Jessika Väänänen 0+1. Wiktoria Cyagan 6 torjuntaa.

Valmennus haluaa vielä kiittä joukkuetta näistä kolmesta kaudesta joina ollaan reenattu ja kuljettu pelailemassa ympäri maakuntaa. Ensikaudella Simo ja Kari ottavat joukkueen vetovastuun niin siinämielessä ei tarvi olla huolissaan kun tulevilla valmentajilla on kova kokemus valmennuksesta pitkältä aikaa.
KIITOS JOUKKUE!!!

--