C-TYTTÖJÄ KATUSÄHLYN LOPPUTURNAUKSESSA

Katusählyn lopputurnaus Helsinki

Muutama pelaaja PSB Lapuan C-ikäisten joukkueesta päättivät lähteä 18.7.2015 Tuurissa pelattavaan Tupla-katusählyturnaukseen. Innokkuutta tapahtumaan lisäsi samaisella kokoonpanolla voitettu Kauhavan Pelipaikalla järjestetty katusählyturnaus.

Paikka lopputurnaukseen varmistui ennen kuin päästiin hevosenkenkäkauppaan, koska sarjaan ei ollut muita ilmoittautuneita. Pelaamaan kyllä päästiin, joskin naisia vastaan. Niistä peleistä tuli kokemusta roppakaupalla, mutta annettiinhan siinä melkoisesti tasoitusta koon puolesta. Pelaajien taustatukena turnauksessa olivat Paula Heinonen ja Tanja Kattelus.

28.8. lähdettiin samalla kokoonpanolla pelaamaan katusählyn SM-lopputurnaukseen Helsingin Narikkatorille. Millan vanhemmat Jussi ja Tanja Kattelus lähtivät joukkueen valmentajiksi, huoltajiksi ja autokuskiksi. Iso kiitos Jussille ja Tanjalle, jotka hoitivat myös hotellivaraukset ja ruokailut. Perjantaina siis suunta kohti Helsinkiä, jossa joukkue majoittui hotelliin ja alkoi valmistautua seuraavan päivän turnausta silmällä pitäen.

Lauantaina oli ohjelmassa ainakin kolme peliä. Ensin pelattiin Mikkelin SB Vesaa vastaan. Peli oli tiukka ja päättyi Mikkeliläisille 3-1. Toinen peli pelattiin Lahden reikäpalloa vastaan, Lahtelaiset olivatkin taitotasoltaan omaa luokkaansa ja veivät ottelun 8-0. Kolmas peli oli Panttereita vastaan, joka päättyi myös vieraille 4-2.

Illalla soitin Jutalle ja kyselin kuinka pelit olivat menneet, niin vastaus kuului: ”hyvin, mutta nyt mennää mäkkäriin, Star Baksiin ja shoppailemaan” mikä varmasti oli yksi viikonlopun kohokohdista.

Hieno kokemus tytöille, vaikka ei voittoja tullutkaan. Joukkueessa pelasivat Jutta Aho, Sinja Kahilampi, Milla Kattelus, Heidi Liukko ja Roosa Metsäpelto.

--