C-tyttöjen kotiturnaus

Voitto ja tappio kotiturnauksesta.  

LaPo – PaSu 5-0
Viiden joukkueen lohkossa kun pelataan niin vastaan asettui edellisestä turnauksesta tutuiksi tulleet vastustajajat, joista ensimmäisenä Pallosuharit Töysästä.
Peli oli varovaista pelailua päästä päähän ja ensimmäinen erä tahkottiin 0-0 tilanteessa, kunnes toisessa erässä ajassa 27.05 Neea J laukoi vastustamattomasti Pinjan syötöstä tilanteeksi 1-0, josta lähdettiin myös kolmanteen erään.
Kolmanteen erään lisättiin kaasua vastustajan pelatessa kahdella kentällä meidän pelatessa täydellä kolmella. Mahtoiko vastustajan jaloissa painaa kova karvaus, sillä ajassa 38.19 Pihla, 39.50 Neea T, 40.03 Neea J Sannan syötöstä ja 44.17 Emmi Pinjan syötöstä tekivät maalit ja sinetöivät ottelun voiton.
Maalilla LaPon parhaana palkittu Jenni nollasi PaSun lähentelyt ja pelasi nollapelin 9 torjunnalla.
LaPon tehot Neea Juntunen 2+0, Pinja Nevanranta 0+2, Emmi Lehtonen 1+0, Neea Tynjälä 1+0, Pihla Vaissi 1+0 ja Sanna Suutala 0+1

FBC Remix – LaPo 5-1
Toinen peli oli sitten FBC Remixiä vastaan. Edellisestä turnauksesta oppineena yritettiin katkoa vastustajan tarkkoja ja lujia poikkisyöttöjä sekä tarkentaa maalineduspelaamista ja onnistuttiinkin siinä paremmin kun viimeksi.
Ensimmäiseen erään vastustaja teki yhden ja toiseen kolme maalia, joka ei kummiskaan lannistanut joukkuetta vaan komannessa erässä ajassa 32.28 Pinja pääsi Neea T:n syötöstä läpi ja aurinkokuningasta lainaten backhand, forehand ja pum-pum-pum tilanteeksi 4-1.
Remix sai vielä väärästä vaihdosta jäähyn ja toive eli kavennuksesta, mutta eihän se yv toiminut vieläkään ja ottelu päättyi lopulta vierailijoille 5-1. Ylivoimaa varmaan pitäis pystyä harjoittelemaan sellaisessa salissa, johon mahtuu kaikki yhdeksän pelaajaa kerralla kentälle:)
LaPon parhaana palkittiin Pihla.
Maalilla Wiki pelasi loistavan pelin ja ottaen monta gamesaveria. Torjuntoja tuli kaikkiaan 21.
LaPon tehot Pinja Nevanranta 1+0 ja Neea Juntunen 0+1.

--