Edustukselle tasapeli

Jalkapallon miesten edustusjoukkue pelasi tasan 2-2 (2-1).

Ponnistuksen jalkapallon edustusjoukkue kävi hakemassa pisteen Korsnäs FF vastaan pelatusta  tiistaiillan ottelusta. Ottelu alkoi suhteellisen tasaisesti ja Ponnistuksen ensimmäinen hyvä tilanne aukesi 6 minuutin kohdalla Matti Herttuan keskityksestä maalin edustalle mutta kotijoukkueen maalivahti poimi pallon varmasti otteihinsa ennenkuin tilanteeseen kärkkynyttä Ponnistuksen hyökkääjää.Syöttöpeli oli ottelun alussa molemmilla joukkueilla heikosti hallussa.Peräkkäisten syöttöjen onnistuminen oli huonoa. Tästä huolimatta Ponnistus sai alussa luotua toki hyökkäyksiä ja seuraava hyvä tilanne oli 9 peliminuutin kohdalla jolloin Alexey Lazarev syötti läpisyötön kärkipelaaja Jaakko Prinkkilälle jonka laukaus kimposi maalivahdin torjunnasta yli maalin ja siitä kulma lapualaisille.Prinkkilä kulmaa antamaan ja varsin hyvä tilanne syntyikin Matti Herttualle jonka laukaus painui tosin yli maalin.

Vain minuutti tästä puollustuksen Vesa Paloniemi purki onnistuneesti puollustusaluueelta syöttämällä Elias Hakolalle laitaan joka jatkoi syötöllä Jaakko Prinkkilälle ja sitten keskitys maalille ja paikalla pääpuskuun Juho Niemelä ja Ponnistus 1-0 johtoon ottelun 10 peliminuutilla.Tästä maalista ehti kulua tosin vain 1 minuutti kun Ponnistus yritti purkaa tilannetta puollustusalueella huonosti ja vastustaja pääsi tekemään maalin ja  tilanne tasan 1-1.Maalintekijänä Saudin Cehic.Kotijoukkue siirtyi ottelussa 38 minuutin kohdalla 2-1 johtoon Cehicin tehdessä toisen osumansa joka olikin puoliaikatulos.

Toisella puoliajalla ottelu oli tasaista vääntöä ja myötätuuli avittikin Ponnistuksen joukkuetta luomaan tilanteita hieman enemmän kuin avausjaksolla mutta onnistumisia ei tullut siihen tapaan kuin joukkue odotti.Juho Niemelä oli pelipäällä ja esitti Ponnistuksen parasta peliä tekemällä toisen maalinsa ottelussa ,2-2 tasoituksen ottelun 58 minuutilla.Loppuaika pelistä Ponnistus yritti kovastikin voittomaalia mutta ilman tulosta ja joutui tyytymään tasuriin mikä sekin on kelpo tulos.Ottelu oli kokonaisuudessaa aika rikkinäinen ja siinä jaettiinkin molemmille joukkueelle yhteensä 6 varoitusta ja yksi kentältäpoisto kotijoukkue Korsnäs FF:n pelaajalle.

Ponnistuksen onnistujina Niemelän lisäksi voidaan mainita Vesa Paloniemi sekä Alexey Lazarev .Ottelusta oli Ponnistuksella sivussa mm. Tuomas Linjamäki,Hannu Haapa-aho sekä Artem Lavrukov.

Joukkueen seuraava peli pelataan ensi viikon Tiistaina 16.6 klo 19.00 Lapuan Keskuskentällä jollon vastaan asettu rakas vihollinen NuPa.

--