Edustus pelasi tasan kotona

Ponnistus pelasi Kungliga Wasa C.F:n kanssa tasan 0-0.

Lapualaisjoukkueen vieraaksi Lapuan keskuskentän ruoholle juoksi perjantaina 31.7 klo 19.00 sarjan neljäntenä majaileva Kungliga Wasa C.F. Ottelu päättyi tasan maalittomaan tulokseen 0-0. Vierasjoukkueen viimeiset suoritukset ovat olleet hyviä, mm. sarjakärki FC Jukola kaatui 5-0. Eli varsin kovatasoisesta joukkueesta oli kyse, kokoonpanosta löytyy joukko entisiä Veikkausliigapelaajia.

Illan otteluun Kungliga Wasa C.F. oli saanut kasaan ainoastaan kymmenen pelimiestä. Kolmea pistettä oli siis kotijoukkueelle tarjolla. Kuten niin monesti peli vajaalla pelaavaa joukkuetta vastaan ei ole helppoa, varsinkaan kokeneita pelimiehiä vastaan. Vieraat sumputtivat puolustuksen tiiviiksi kokemuksella ja taidolla. Ottelua pelattiin käytännössä molemmat puoliajat vieraiden puoliskolla, mutta sitä ratkaisevaa maalia ei saatu tehtyä. Parhaat maalipaikat olivat ensinmäisen puoliajan alussa Tuomas Linjamäellä ja Jaakko Prinkkilällä sekä toisella puoliajalla Vesa Paloniemellä. Maalilla pelannut Jussi Takala pääsi ottelussa helpolla.

Ensi perjantaina 7.8. jatkuu Ponnistuksen kotiotteluiden sarja ja vastaan asettuu sarjaajohtava FC Jukola Vaasasta. Ottelu pelataan keskuskentällä klo 19.00. Tervetuloa !

 

--