Edustus jäi tasapeliin

Nelosen jalkapallo-ottelussa perjantaina Lapualla Ponnistuksen miesten jalkapalloedustusjoukkue jäi tasapeliin Malax IF kanssa. Ponnistuksen kokoonpanosta puuttui peräti viisi avauksen pelaajaa ja se näkyi. Ottelu päättyi lopulta maalein 3-3 (0-1) ja molemmille ottelusta 1 sarjapiste.

Ottelun vauhti verkkainen oli heti alkuminuutelilta lähtien ja peli aaltoili päästä päähän. Vieraiden Almin Sipic (27 min.) karkasi oikealta laidalta Ponnistuksen harhasyötän jälkeen ja viimeisteli 0-1 vierasjohdon.

Toisella puoliajalla kotijoukkue Ponnistus piristyi hieman ja Ville Pakkala tasoitti ruuhkasta pelin 49 minuutin pelin jälkeen 1-1. Sama mies oli asialla 73 minuutilla ja tilanne 2-1 ja vain viisi minuuttia myöhemmin Toni Winter laukoi sydämmen kyllyydestä pallon verkkoihin 3-1 tilanteeksi. Tämän jälkeen kotijoukkueen peli lopahti ja virheiden avustamina vieraiden Kenan Avdicin kahdella maalilla 78 min. ja 85 min. tasoitti ottelun loppulukemiksi 3-3.

Ensiviikolla Ponnistus kohtaa Vaasassa Palosaaren kentällä sarjanelosen Kungliga Wasa C.F:n, jonka Ponnistus voitti kesäkuussa kotonaan 2-1. Seuraava kotiottelu Ponnistus – Kaskö IK  pelataan perjantaina 1.9. klo 18.00 keskuskentällä. Kaskö IK on sarjassa kuudentena 21 pisteellä, kevät kierroksen vierasottelussa kotijoukkue Kaskö IK oli parempi maalein 3-1.

 

--