Edustus otti ABC/Strömsöltä pisteet

Ponnistus – ABC/Strömsö  1-0 (1-0).Ponnistuksen jalkapallon edustusjoukkue sai vastaansa Nelosen sarjakolmosen ABC/Strömsön helatorstain iltaottelussa keskuskentällä. Ville Talvitien ensimmäisen puoliajan viimeisessä minuutilla tehdyllä maalilla Ponnistus otti kolme pistettä ja aiheutti vaasalaisille kauden ensimmäisen tappion. Kotijoukkue oli ensimmäisellä puoliajalla hienokseltaan hallitseva joukkue ja sillä oli muutama muukin maukas paikka tehdä maali. Toisella puoliajalla ottelu tasaantui ja vierasjoukkuekin sai omat maalipaikkansa, mutta maalivahti Antti Rinnankoski oli mies paikallaan ja hoiti tilanteet. Myös puolustus Lavrukov, Jääskeläinen, Huhtala ja Haapa-aho onnistivat hyvin. Kokonaisuudessa koko joukkueelta hyvä peli, jossa jokainen pelaaja hoiti oman tonttinsa. Voiton myötä Ponnistus kasvatti pistesaaliin 10 pisteeseen.

– Hyvä peli koko joukkueelta ja jokainen pelaaja pelasi kurinalaisesti. Joukkueessa oli tänään monta onnistujaa. Hyvät pisteet kovalta joukkueelta, tiivisti tyytyväinen valmentaja Olavi Linjamäki.

Ensi perjantaina vieraissa 7.6. klo 19.00 vastassa on sarjakärjessä tasapisteillä oleva SJK-j.  Ottelu pelataan Prunttimäen kentällä. Seuraava kotiottelu pelattaan maanantaina 10.6. klo 19.30 evakossa keskuskentän remontin vuoksi Kiviristillä ja silloin vastaan asettuu Töjby FC.

--