Futsaledustuksen kausi päättyi maali-iloitteluun

Futsal Kakkonen on taputeltu tältä kaudelta.Ponnistuksen edustus voittoon VKV:stä maalein 16-13 (8-3).Ottelussa kohtasivat sarjan kolmonen ja viimeinen. Ottelussa ei ollut suurta panosta ja se näkyi. Joukkueet keskittyivät lähinnä hyökkäämään ja puolustuspelaaminen unohtui. Ponnistuksen tehoitsta vastasivat Juuso Niemelä 2+0, Niko Salo 7+2, Miika Korpela 2+3, Tuomas Linjamäki 0+3, Veeti Mäenpää 2+2, Jussi Laapio 2+2 ja Jere Myllykangas 1+1. Jere Myllykangas oli Ponnistuksen maalilla ensimmäisen kerran armeijaan menonsa jälkeen. Ensi viikosta Jere on jälleen lainalla kauden loppuun Futsal Liigassa Sievi FS:n rivissä.

Ponnistus sijoittui Futsal Kakkosessa kolmanneksi IK Myranin ja FC Sport-j:n jälkeen. Kymmenestä pelistä viisi voittoa, yksi tasapeli ja neljä tappiota.

-Eriskummallinen peli, jossa puolustusvelvoitteet unohtui lähinnä alati. Kovin totista panosta ei pelissä ollut ja siksi luultavasti maaleilla mässäiltiin. Voisin olettaa, että yleisö kuitenkin viihtyi. Vastustajan yritteliäisyydelle täytyy nostaa hattua. Pienellä kokoonpanolla taistelivat hyvin läpi pelin, kommentoi pelaaja-valmentaja Tuomas Linjamäki.

--