FC Kemi vierasvoittoon Ponnistuksesta

Sarjajohtaja FC Kemi löi Ponnistuksen 2-7 (1-2).Lauantaisen kotiottelun voitto matkasi siis maalein 2-7 (1-2) Kemiin. Vierasjoukkue oli pirteällä päällä jo alusta asti, sillä matkaväsymys ei painanut Seinäjoella hyvin nukutun yön jälkeen.

Futsal Ykkösen piikkipaiklla majailevan FC Kemin nuoren joukkueen nopeus, tempo ja fyysisyys tuli esiin lauantain vauhdikkaassa ottelussa Ponnistusta vastaan.

Kemiläisten alku oli tehokas ja jo vajaan neljän minuutin pelin jälkeen tilanne oli 0-2. Maalivahti Ville Tuomaalan loistavien torjuntojen myötä Ponnistus pääsi vähitellen peliin mukaan. Ajassa 9:11 Ponnistus kavensi 1-2, kun Jussi Laapion laittoi poikittaissyöttön maalinedustalle hiipineelle Miika Korpelalle, joka ohjasi pallon maaliin.

Toisen jakson alku oli vauhdikas ja Ponnistuksella oli etsikkoaikansa tasoittaa ottelu, mutta kemiläisten kaksi maalia ja Ponnistuksen oma maali lopetti takaa-ajon. Jussi Laapio kavensi viisi minuuttia ennen täyttäaikaa vielä 2-5. Viimeisellä minuutilla FC Kemi iski vielä harhasyötöstä ja rankkarista loppulukemat 2-7.  Ottelun pelaajina palkittiin vieraiden Henri Louste ja kotijoukkueen Hannu Haapa-aho.

Ensi lauantaina Ponnistus matkustaa Vaasaan Ruutupaitojen vieraaksi.

Miika korpela maalinteossa.

Miika Korpela maalinteossa.

 

--