Futsal junioreiden päättäjäiset

Ponnistus palkitsi P15 ja P17 joukkueet.  Futsal junioreiden kausi oli todella hyvä, kaksi piirinmestaruus kultamitalia P15- ja P17-joukkueelle sekä P17 SM- lopputurnauksessa 6. sija. Seuran puheenjohtaja Ari Tuurinmäki kiitteli erinomaisesta kaudesta joukkueiden pelaajia sekä valmennusjohtoa. Valmenustiimissä on ollut hieno ja hyvä ryhmä, jossa jokaisella on ollut oma tehtävänsä ja näin työvastuu on jakaantunut. Yhteistyö Kanun ja Virkiän kanssa on tuonut tulosta jo parin vuoden aikana, kiitos siitä kuuluu myös seuroille. – Ilahduttavaa kaudessa on ollut myös nuorten pelaajien esiinmarssi miesten edustuksen pelissä, iloitsi Tuurinmäki.

Valmentajat Janne Kangasluoma, Justus Lahtinen ja Valtteri Kylkisalo ylistivät myös pelaajia ja hienoa kautta. – P15 joukkue voitti 12 ottelusta kaikki, maalisuhteen ollessa 100-10. SM lopputurnauskarsinnassa tuli tappio ja lopputurnauspaikka jäi saavuttamatta. P17 joukkueen saldo, kahdeksasta pelatusta ottelusta seitsemän voittoa ja yksi tasapeli, maalisuhde 48-15. SM karsinnassa kaatui GBK. SM-lopputurnauksessa Tampereella sijoitus 6. Todella hieno kausi, totesivat Kangasluoma, Lahtinen ja Kylkisalo.

Kaikki kauden aikana pelanneet palkittiin patsain ja pm-mitalein. Erikoispalkinnot pokkasivat P15 joukkueesta Jesse Nauska, Veeti Mäenpää ja Konsta Hietala sekä P17 joukkueesta Jere Myllykangas, Joonas Kuula ja Jaakko Luomala.

Molempien joukkueiden valmennuksesta vastasivat Janne Kangasluoma, Justus Lahtinen sekä Valtteri Kylkisalo. Lisäksi P15 joukkueen huoltajina toimivat Markku Mäenpää ja J-P Hietala.

Piirinmestarit: pelaajat, valmentajat ja huoltajat.

Janne Kangasluoma, Justus Lahtinen ja Valtteri Kylkisalo.

Erikoispalkitut: Jaakko Luomala (P17), Joona Kuula (P17), Veeti Mäenpää (P15), Konsta Hietala (P15) ja Jere Myllykangas (P17). Kuvasta puuttuu Jesse Nauska (P15)

 

--