Futsal Kakkonen päätökseen

VKV – Ponnistus 13 – 7 (5 – 1).

Kauden viimeinen peli Vaasassa VKV:tä vastaa ei startannut hyvistä lähtökohdista, kun Ponnistus sai raavittua kokoonpanoon erinäisistä syistä vain 5 kenttäpelaajaa.    Kotijoukkue oli vahvempi maalein 13-7. Ponnistuksen tehoista vastasi Waltteri Takamaa 2+2, Niko Salo 2+1, Miika Korpela1+2, Jesse Nauska 1+1 ja Jere Nauska 1+0.

– Olisimme toki parempana päivänä hyvin voineet pelata voitosta. Nyt kuitenkin vastustajan peli-intensiteetti oli huomattavasti meitä parempi ja hävisimme liikaa taisteltavissa olleita tilanteita. Päivän valonpilkahdus oli maalivahti Waltteri Takamaa, joka nousi pelaamaan takaa-ajoasemassa ylivoimaa ja teki hienot 2+2 tehot, tiivisti valmentaja Tuomas Linjamäki.  -Kausi oli kokonaisuudessaan kaksijakoinen. Ajoittain pelasimme todella hyvää ja rentoa peliä ja toisinaan kamppailimme niin pelin pyörittämisen kuin maalinteonkin kanssa. Pelaajia oli alkukaudesta käytettävissä hieman paremmin, mutta vuoden alusta menetimme pari pelaajaa armeijan harmaisiin ja sen jälkeen harjoitusten järjestäminen oli pelaajapulan vuoksi melkoisen haasteellista. Kokonaisuudessaankin ryhmämme on monta vuotta jo ollut melko tiivis. Pelaajien hyvä sitoutuminen joukkueeseen on pitänyt toiminnan käynnissä, vaikka välillä treeneissä on joutunutkin tyytyä sovellettuun harjoitteluun väkimäärän vuoksi, jatkaa Linjamäki.

Ponnistus oli Futsal Kakkosen lopullisessa taulukossa neljäs 19 pisteellä. Sarjan voitti ylivoimaiststi Sääripotku Kokkolasta 33 pisteellä. Joukke voitti 12 pelistään 11 ja ainoa tappio tuli Ponnistukselle. Toiseksi tuli FC Seinäjoki 22 pistettä ja kolmas VKV 20 pistettä.

--