Futsal P17 avasi kautensa

P17 joukkue avasi Ilmajoen turnauksen vahvasti.  Tänään Ilmajoella pelatuissa otteluissa Ponnistuksen junioreilla oli meno päällä.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui turnauksen järjestäjä joukkue IK.
Pojat aloittivat ottelun vahvasti halliten palloa sekä käyttäen hyväksi koko kenttää ja sen tilaa tehden kolme maalia ensimmäiseen jaksoon. Toisessa erässä IK yritti sykäistä, mutta se hetki jäi vaisusti yhteen maaliin. Pojat sen sijaan nostivat vain vaihdetta silmään iskien viisi maalia toisella jaksolla. Maalilla pelannut Jere Myllykangas esitti vahvaa tuttua osaamistaan hyvillä torjunnoilla ja pelin ohjauksella. Vanhempaan joukkueeseen nostetut Veeti Mäenpää ja Josias Lahtinen eivät piitanneet muutaman kymmenen sentin ja kilon koko eroista, vaan pelasivat kuin omasssa sarjassaan.

IK – Ponnistus  1-8. Tehot:
Jaakko Luomala 3+1
Jesse Sillanpää 2+0
Roope Kujanpää 0+2
Aapo Laitinen 1+1
Veeti Mäenpää 1+0
Joonas Kuula 1+3
Jaakko Rajala 0+1

Toisessa pelissä vastaan asettui vähän eri asenteella pelaava Sport. He aloittivatkin pelin tekemällä avausmaalin, mutta pojat eivät siitä piitanneet ja latoivat kolme takaisin vastustajan verkkoon. Ensimmäisessä pelissä polvensa loukannut Jaakko Rajala ei pystynyt tässä pelissä pelaamaan. Toinen jakso olikin sitten Ponnistuksen maali juhlaa. Jaakko Luomala ja Aapo Laitinen näyttivät maalinteon mallia tehden molemmat kaksi maalia. Nuoremmat Veeti ja Josias pääsivät myös maalien makuun samoin kuin puolustuspään Tuomas Kalliomaa ja Henry “Isäntä” Kivistö.

Valmentajat olivat kokonaisuudessaan tyytyväisiä peleihin. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia pelejä ja toivottavasti SM-karsintoja.

P15 juniorit aloittavat omat pelinsä ensi viikonloppuna 4.12. Lapuan urheilutalolla klo 8.45 ja 10.45.

Ponnistus – FC Sport-j  8-1. Tehot:
Jaakko Luomala 2+4
Aapo Laitinen 2+0
Tuomas Kalliomaa 1+2
Veeti Mäenpää 1+0
Josias Lahtinen 1+1
Joonas Kuula 0+1
Henry Kivistö 1+0

--