FUTSAL-TIEDOTE 2010

Vaikka jalkapallokausi on vielä kesken, täytyy jo huomioida tulevan futsal-kauden lähestyminen ja tuoda esille muutamia tärkeitä asioita Ponnistuksen futsal-toimintaan liittyen.

Tulevalle pelikaudelle 2010-2011 on suunnitteilla futsal-ykkösessä pelaavan LaVe:n aloitteesta farmisopimus LaVe:n ja Ponnistuksen välille, joka olisi todella merkittävä asia Pohjanmaan futsalille ja ennen kaikkea suuri mahdollisuus Ponnistuksen futsalin kehitykselle. Farmisopimuksen myötä motivoituneilla Ponnistuksen pelaajilla on mahdollisuus päästä pelaamaan I-divaripelejä ja myös LaVe:n pelaajat pystyvät tarvittaessa auttamaan Ponnistusta menestymään.

Futsal-harjoittelua on myös tarkoitus tehdä osaltaan yhteisesti ja näin saada lisää tehokkuutta ja mielekkyyttä harjoitteluun.

Kilpailullisella puolella ei vielä tällä hetkellä ole täyttä varmuuta Ponnistuksen tulevan sarjakauden tasosta (II-div. vai III-div.). Asiaan saadaan varmuus ehkä syyskuun alkupuolella.

Sarjan lisäksi Ponnistuksen joukkue on ilmoitettu futsalin Suomen-Cupiin ja todennäköisesti osallistutaan viime talven tapaan myös TUL-cupiin, johon jäi varmasti nälkää (pronssipelitappio Sisulle).

Pelaajakartoitus aloitetaan välittömästi ja motivoituneet pelaajat (myös uudet pelaajat) voivat ilmoittautua Eero Kivipurolle p. 040-76 28 835. Varsinainen tehokkaampi harjoittelu aloitetaan kunhan jalpapallon tilanne antaa siihen mahdollisuuden.

Tuntumaa futsaliin otetaan kuitenkin heti kevyen pelailun merkeissä yhdessä LaVe:n pelaajien kanssa ensi sunnuntaina 8.8 klo 11.30-13.00 Vimpelin liikuntahallilla, johon järjestetään yhteiskuljetus, sekä lauantaina 14.8 klo 14-15.30 Lapuan Urheilutalolla.

Futsal-terveisin,

EERO KIVIPURO

--