Futsal Ykkösessä pisteetön viikonloppu

Ponnistus kärsi viikonloppuna kaksi tappiota. Futsal Ykkösen syyskausi on ollut Ponnistukselle vaikea ja viikonlopun kaksi tappiota tiputtivat joukkueen sarjan viimeiseksi.

Lauantaina joukkue kärsi 5-0 (1-0) vierastappion JoSePalle Joutsassa ja sunnuntaina kotona sarjakolmonen FC Rauma oli parempi maalein 1-3 (2-0).

Lauantaina JoSePa vei ottelun toisen jakson loppupuolella. Ensimmäisellä jaksolla Ponnistuksella oli pari mainiota maalintekopaikkaa, mutta maalinteossa ei onnistuttu. Sunnuntainen kotiottelussa joukkue pelasi hyvin, mutta raumalaiset olivat maalinteossa terävempiä. Vieraiden 0-2 johtomaali juuri ennen taukoa meni Ponnistuksen pelaajan kautta. Ponnistuksen 1-2 maalin teki Jaakko Prinkkilä, Niko Salon syötöstä. Ottelun parhaina palkittiin FC Rauman Niila Asuinmaa ja Ponnistuksen Jaakko Prinkkilä.

– Pelasimme ihan hyvää futsalia viikonloppuna. Meidän peli on menossa parempaan suuntaan, mutta harmittaa ettei pisteitä tule. Meidän täytyy pitää peli yhtä hyvänä ja tehdä vaan maaleja niin pisteitä varmasti tulee, komentoi valmentaja Kari Winter.

Sarja jatkuu lauantaina 19.12. Turussa FK Kosovaa vastaan.

DSC_0942DSC_0945DSC_0947

--