FUTSAL YKKÖSTÄ MYÖS ENSI KAUDELLA

Ponnistuksen futsalin miesten edustusjoukkue otti vierasvoiton viimeisellä kierroksella Pirkkalan Jalkapalloklubista maalein 4-5 ja varmisti paikan Futsal Ykkösessä kaudelle 2013-2014. Ponnistus sijoittui 12 joukkueen sarjassa kahdeksanneksi.

Ponnistus sai otteluun loistoalun, kun Jussi Laapio ja Hannu Haapa-aho maalasivat tilanteeksi 0-2 ennen kolmatta peliminuuttia. Ottelua oli pelattuna noin 13 minuuttia, kun Kari Winter lisäsi johdon 0-3, mikä oli myös ottleun taukotulos.

Toisen puoliajan alussa kotijoukkue kavensi 1-3, mutta Jussi Laapio lisäsi Ponnistuksen johdon 1-4. Viisi minuuttia ennen ottelun loppumista Juuso Tuomaala kasvatti Ponnistuksen johtoa vielä 1-5. Kotijoukkue PJK otti maalivahdin tilalle kenttäpelaajan ja aloitti hurjan takaa-ajon ja kavensi nopeasti ottelun 3-5. PJK tuli vielä puolitoistaminuuttia ennen loppua rankusta maalin päähän 4-5, joka oli ottelun lopputulos.

 

Jalkapallojaosto ja Edustusjoukkue kiittävät kaikkia Yhteistyökumppaneita ja Sponsoreita / Tukijoita arvokkaasta panoksesta kauden läpiviemiseksi. Ilman tukijoiden mukanaoloa ei huipulla Futsal Ykkösessä voi pelata.

Kiitokset ansaitsee myöskin upea yleisö ,  joukkueen pelaajat , valmennus ja taustaryhmä sekä toimihenkilöt sekä kaikki mukana olleet.

SUURI KIITOS !

 

--