Futsaledustuksella hyvä viikonloppu

Futsal Kakkonen, Ponnistus – MIF Futsal 12-5 (5-2). Ponnistus otti sarjaa ajatelle tärkeät pisteet maalahtelaisilta. Miika Korpela oli ottelussa liekeissä tehoilla 10+0. Muista tehoista vastasivat Tuomas Linjamäki 1+3, Waltteri Takamaa 0+2, Roni Reinikainen 0+2, Niko Salo 0+2, Joonas Ijas 1+0 ja Veeti Mäenpää 0+1. Maalahtelaisten maalit viimeisteli Tomislav Krstevski, Oskar Hammarström 2, Victor Ek ja Emir Music.

-Hyvä voitto ja tuntuu, että kahden päivän ja pelin jälkeen tuntuu että pelaaminen on sillä tadolla kun sen kuuluu ollakin. Pikkuisia virheitä tulee vieläkin, mutta viikonloppuna pelattiin hyvää futsalia ja silloin pelataan voitosta. Viikonlopun molemmista kotipeleistä saatiin selkeät voitot. Tästä on hyvä luottavaisin mielin mennä seuraaviin peleihin. Miika Korpela takoi taululle kovat lukemat, joka on varmaan jonkilainen ennätys ainakin Ponnistuksen futsalhistoriassa, kommentoi tyytyväinen valmentaja Tuomas Linjamäki.

Sunnuntaina 22.1. Mustasaaren Botniahallissa kohdataan FCK International ja seuraavana sunnuntaina 29.1. klo 13.00 kotiparketilla FC Seinäjoki.

--