Futsaledustukselle makea voitto

Futsal Ykkösen kotiottelussa Ponnistus voitti Pori Futsalin. Voitto tuli maalein 4-2 (1-0).  Ponnistukselle tärkeä voitto ennen joulutaukoa ja 2. kierrosta. Joukkue nousi sarjataulukossa 12 pisteeseen ja 7. sijalle. Ensinmäisen jakson ainoan maalin teki Ossi Kivipuro, Jaakko Prinkkilän tarjoilusta ajassa 2.23. Pian avausmaalin jälkeen kotijoukkue koki takaiskun Niko Salon loukkaannuttua, eikä häntä kentällä enää nähty.Vamman laadusta saadaan tarkempia tietoja alkuviikosta. Ensimmäisen jakson pelin hallinta oli kotijoukkueella  ja kaksikko Korpela-Laapio juoni näyttäviä hyökkäyksiä, mutta viimeistely ei tuonut aivan toivottua tulosta ja tauolle mentiinkin tilanteessa 1-0.

Toinen puoliaika alkoi kuten ensimmäinenkin, ajassa 22.48 Ossi Kivipuron toinen maali Juuso Tuomaalan syötöstä. Seuraavat kaksi maalia olivat kaksikon Laapion ja Korpelan käsialaa. Ajassa 24,16 3-0 maalin viimeisteli Jussi Laapio (Miika Korpela) ja 4-0 maali syntyi reilu minuutti myöhemmin Miika Korpelan (Jussi Laapio) lapikkaasta. Tämän jälkeen ote hieman lipesi ja vierasjoukkue Pori Futsal otti peliä haltuun ja Jarno Haanpää iskikin kavennusmaalin 4-1 vain minuutti myöhemmin. Myös seuraavan maalin teki vierasjoukkue,  Juha Helander kavensi 4-2. Pelikellon näyttäessä aikaa 36,30 porilaiset ottivat aikalisän ja yrittivät lentävällä maalivahdilla tulla peliin vielä mukaan, mutta lapualaisjoukkue puolusti maltilla ja tiiviisti. Näin tärkeät kolme pistettä jäivät Lapualle ja joukkueelle ansaittu joululoma.

– Kolme viimeistä peliä on mennyt hyvin,  tasapeli vieraissa ja kaksi peräkkäistä kotivoittoa, iloitsi pelaaja-valmentaja Kari Winter.

Ottelun  palkintoraati palkitsi vieraiden Juha Helanderin ja kotijoukkueen Ossi Kivipuron. Ponnistuksen Futsal Ykkönen jatkuu joulutauon jälkeen 3.1 2015  vierasottelulla FC Raumaa vastaan ja seuraava kotiottelu pelataan 10.1. 2015 klo 16.00, kun urheilutalon parketille juoksee vastustajaksi  Myllypuron Zenith Helsingistä.

 

Ponnistuksen Futsal Edustusjoukkue ja Jalkapallojaosto                  Toivottaa Kaikille Hyvää Joulua !

--