Futsaledustukselle maukas voitto

Voitto VKV:stä maalein 9-6 (3-3).

Ponnistuksen futsaledustukselle voitto Futsal Kakkosen kauden ensinmäisessä kotipelissä VKV:stä maalein 9-6 (3-3). Kotijoukkueen maalitolppien välissä nähtiin jälleen uusi debytantti Konsta Jylhä, joka onnistui maalissa hyvin. Ponnistus aloitti ottelun vauhdilla ja ensinmäinen maali nähtiin jo 27 sekunnin pelin jälkeen, kun Miika Korpela avasi maalihanat Niko Salon syötöstä. Jussi Laapio lisäsi kotijoukkueen johdon 2-0 Miika Korpelan syötöstä viisi minuuttia myöhemmin. VKV tasoitti vajaassa minuutissa 14 minuutin kohdalla ottelun 2-2 ja puoliminuuttia tasoituksesta Nauskan veljeksien kuviot purivat, Jesse maalasi Jeren syötöstä Ponnistuksen jälleen johtoon 3-2. Vierasjoukkue tasoitti 3-3 vain vajaa puoliminuuttia ennen taukosummeria.

Pukukopissa oli luotu henki ja Ponnistus ratkaisi ottelun toisen jakson alkuminuuteilla siirtymällä 6-3 johtoon reilun viiden minuutin pelin jälkeen Joonas Kuulan, Jesse Nauskan ja Jeren Nauskan maaleilla. Molemmat joukkueet tekivät vielä kolme maalia ja maalein 9-6 kolme pistettä jäivät Lapualle. Ottelu oli vauhdikas ja maalirikas, paikoin kiihkeäkin vaikkakin otttelussa jaettiin vain yksi varoitus VKV:n Mikael Nurmelle.

Ottelun tehosta vastasivat Miika Korpela 2+2, Niko Salo 0+1, Jussi Laapio 2+2, Jesse Nauska 2+0, Jere Nauska 1+0, Joonas Kuula 2+0, Tuomas Linjamäki 0+1, Josias Lahtinen 0+1 ja Juuso Niemelä 0+1.

-yhdeksän maalia on riittävä määrä futsal peliin, silti viimeisteltiin todella huonosti. Kuusi maalia omaan päähän on myös melko paljon ja sillä usein häviää pelejä. Tärkeintä kuitenkin on voitto ja kautta on nyt helppo jatkaa hyvien tulosten myötä, tiivisti pelaajavalmentaja Tuomas Linjamäki.

Ensi lauantaina Ponnistus kohtaa Kokkolan Hollihaan hallissa Kokkolalaisen Sääripotkun. Seuraava kotiottelu pelataan urheilutalolla lauantaina 28.11. klo 14.00 ja vastassa FC Seinäjoki.

Ottelupöytäkirja

--