Futsaledustuksen kausi käynnistyy torstaina

Ponnistuksen edustusjoukkue pelaa tulevana torstaina 19.11. kauden ensimmäiset sarjapelinsä. Joukkue kohtaa klo 19 alkaen Seinäjoen Sisun kakkosjoukkueen ja heti perään klo 20 alkaen FC Seinäjoen kakkosjoukkueen. Ponnistuksen osalta kyseessä ovat seurahistorian ensimmäiset viralliset futsalsarjaottelut.

Ponnistus pelaa futsalin kolmosdivisioonan lohko 3:ssa, jossa mukana on myös Soinin palloseura (SoPS), Kortesjärven Järvi-Veikot (KJV) sekä FC Seinäjoen ja Seinäjoen Sisun kakkosjoukkueet. Kolmonen pelataan tänä talvena kolmessa lohkossa, joissa jokaisessa pelataan turnausmuotoisesti kaksinkertainen sarja. Kunkin lohkon kaksi parasta joukkuetta etenee jatkopeleihin ja pääsee taistelemaan noususta futsalin kakkoseen.

Edustusjoukkue on harjoitellut syksyn aikana kahdesti viikossa sekä pelannut useita harjoitusotteluita sekä osallistunut TUL futsal cupiin. Joukkue koostuu pääasiassa Ponnistuksen viime kauden jalkapallojoukkueen pelaajista, mutta mukana on myös muutamia uusia pelimiehiä. Joukkue ei ole futsalin osalta kokenut – vain muutamilla pelaajilla on aiempaa sarjapelikokemusta futsalista. Joukkue on kuitenkin harjoitellut hyvällä asenteella ja taistellut syksyn otteluissa tasavahvasti myös kakkosdivisioonan joukkueita vastaan.

Torstai-illan ottelut / Seinäjoki Areena:
klo 19,  FC Seinäjoki/2 – KJV
klo 19,  Sisu II – Ponnistus
klo 20,  KJV – Sisu II
klo 20,  FC Seinäjoki/2 – Ponnistus

--