Futsaledustus upeaan voittoon PJK:sta

Futsaledustus palasi voittojen tielle.Sunnuntaisen Futsal Ykkösen ottelu Lapuan urheilutalolla ei jättänyt ketään kylmäksi sillä maalirikkaassa ottelussa oli jännitystä loppuun saakka. Kotijoukkue Ponnistus kaatoi lopulta Pirkkalan pojat  upeasti maalein    8-5 (4-2).

Ottelu alku oli vauhdikas ja tilanteita oli molemmissa päissä. Vierasjoukkue aloitti maalinteon ajassa 7:12, 0-1 maalista vastasi Kalle Srtömberg. Niko Salo tasoitti ajassa 10:31 ja minuuttia myöhemmin sama mies vei kotijoukkueen 2-1 johtoon. Salo iski vielä kolmannen maalinsa ajassa 15:33. PJK tuli vielä maalin päähän ajassa 16:02, mutta Jussi Laapio maalasi kymmenen sekunttia myöhemmin ja tauolle mentiin tilanteessa 4-2.

Myös toisella puoliajalla tehtiin maaleja, peräti seitsemän. Miika Korpela huudatti urheilutalon yleisöä ajassa 23:25 ja tilanne 5-2. Korpela maalasi vielä 6-3 ja 7-3 maalit. Urheilutalon yleisö sai vastiketta lipuilleen, sillä ottelun viimeisellä minuutilla molemmat joukkueet tekivät vielä maalin ja ottelu päättyi maalirikkaasti 8-5.

Illan tehoita vastasivat Niko Salo 3+2 ,Miika Korpela 3+2 , Jussi Laapio 2+2 ja maalivahti Jarkko Orava 0+2. Nuori Justus Lahtinen voi olla myös tyytyväinen peliinsä kuten myös maalivahti Jarkko Orava, joka torjui hyvin ja erityisesti erinomaiset avaukset toivat tulosta.

Otteluraati palkitsi PJK:n Miika Mörön (2+1) ja Ponnistuksen maalivahti Jarkko Oravan.

Futsal live

 

Ponnistuksen seuraava  kotiottelu :

 

21.12 p-pori futsal

 

 

--