FUTSALIN PAIKALLISDERBY TASAN

Ponnistuksen P13 futsal joukkue pelasi ennakkoluulottomasti ja otti pisteen paikallisvastus Virkiältä maalein 1 – 1. Kotijoukkue Ponnistus pelasi läpi ottelun vauhdikkaasti hyvällä asenteella ja hyökkäsi useasti vaarallisesti kohti Otto Sarvelan vartioimaa maalia. Ponnistus aloitti maalinteon ajassa 3,49 ja asialla Veeti Mäenpää. Virkiän tasoitus tuli aivan ensinmäisen puoliajan loppusekunneilla ajassa 14,56 Nuutti Salon kengästä.

Toinen puoliaika oli maaliton ja näin ensinmäinen paikallisottelu päättyi tasatulokseen 1 – 1. Ponnistuksen valmennus kolmikko Valtteri Kylkisalo, Justus Lahtinen ja Arvi-Matti Lemettinen  olivat saaneet joukkueelle hyvän ilmeen sitten viime turnauksen, harjoituksissa on tehty asioita oikein. Vai oliko syy hyvään peliin uusi fysioterapeutti O. Kivipuro. Mainittakoon, että Ponnistus pelasi vain seitsemällä pelaajalla, sillä sivussa oli peräti viisi pelimiestä.

Ponnistuksen  hyökkääjät Josias Lahtinen, Veeti Mäenpää ja Robert Kujanpää aiheuttivat alati päänvaivaa ja vaarallisia tilanteita vastustajan maalilla. Puolustuspäässä Jaakko Luomala, Henry Kivistö ja Sami Ylinen katkoivat varmasti ja maalilla Valtteri Alponen hoiti tehtävänsä erinomaisesti.

Seuraavat pelit joukkueella on Lapuan urheilutalolla lauantaina 21.12, jolloin pelataan neljän joukkueen turnaus. Ottelut: klo 12.00 Ponnistus – Körsnäs, klo 12.45 Virkiä – Korsnäs, klo 13.30 FC Sport – Virkiä ja klo 14.15 Korsnäs – Ponnistus. Tervetuloa kannustamaan !

--