FUTSALKAUSI PÄÄTÖKSEEN

Ponnistus palkitsi futsalkauden päättäjäisissä P10, P12 ja P17 sekä miesten Futsal Kakkosen joukkueen.


P10 ja P12 joukkueet pelasivat ensimmäisen kautensa futalia ja poikien pelit paranivat loppua kohden. P10 joukkue voitti TUL:n pm kultaa. P17-junioreiden kausi oli erinomainen, piirinmestaruus sekä SM- lopputurnauksessa historiallinen SM-kultamitali.  Myös miesten joukkueet Kakkosessa ja Nelosessa pelasivat hienot kaudet ja molemmissa joukkueissa nuorten pelaajien esiinmarssi on ollut silmiinpistävää. Seuran puheenjohtaja Ari Tuurinmäki kiitteli erinomaisesta kaudesta joukkueiden pelaajia sekä valmennusjohtoa. Myös pelaajien kotiväki sai kiitosta kuluneesta kaudesta.

P17 valmentajat Justus Lahtinen ja Markku Mäenpää ylistivät myös pelaajia ja hienoa kautta. – P17 joukkue voitti pm-kultaa sekä SM-kultaa. Todella hieno kausi ja joukkue, totesi valmentaja Lahtinen.

Futsal Nelosessa pelannut Ponnistus/2 koostui  pääsäänöisesti A-nuorista. Joukkue oli sarjassa toinen.

Futsaledustus pelasi Futsal Kakkosessa ja sijoitus myös toinen. – Yhteistyö P17 ja Ponnistus/2 kanssa sujui hyvin niin harjoituksissa kuin pelissä. Kausi sujui hyvin ja pelaajat olivat hyvin sitoutuneita, ylisti valmentaja Tuomas Linjamäki.

Kaikki kauden aikana pelanneet palkittiin  sekä P17 joukkue lisäksi pm kulta-mitalein. Erikoispalkinnot pokkasivat P10 joukkueesta Nuutti Haapa-aho ja Jami Valpas, P12 joukkueesta Topi Keskinen ja Oskari Niemelä, P17 joukkueesta: maalipörssin ykkönen Jere Nauska sekä Josias Lahisen ja Veeti Mäenpään sekä edustusjoukkueesta pistepörssin ykkönen Miika Korpela, vuoden luottopelaaja Iikka Hirvilammi ja vuoden futsalpelaaja Jere Nauska. Jaoston futalin kiertopokaali annettiin SM-kulta P17 joukkueelle.

Joukkueiden valmennuksesta vastasivat P10 ja P12 Aapo Laitinen, Josias Lahtinen ja Ari Tuurinmäki, P17  Justus Lahtinen ja Markku Mäenpää sekä edustusjoukkue ja Ponnistus/2 Tuomas Linjamäki.

--