Futsalmiehille tappio sarja-avauksessa

Futsal Kakkonen, Ponnistus – IK Myran 4-11 (3-4). 

Futsal Kakkosen sarja-avaus ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, kun Ponnistus kohtasi IK Myranin urheilutalon parketilla. Ponnistus taisteli vielä ensimmäisellä jaksolla, taukotilanteen ollessa 3-4.

Toisella jaksolla vierasjoukkue meni menojaan ja vei täydet kolme pistettä mennessään. Kotijoukkueen pelistä puuttui liike ja syötöt eivät tahtoneet tavoittaa omia pelaajia. IK Myranin liike oli kotijoukkuetta parempaa ja se ratkaisi ottelun. Valtteri Lehtonen pelasi omalla tasollaan ollen kotijoukkueen näkyvin pelaaja, muiden peliotteiden täytyy parantua, mikäli joukkue haluaa saada pisteitä. Joukkue kaipasi Iikka Hirvilammen taisteluilmettä ja Tuomas Linjamäen rauhallisuutta. Ilahduttavaa oli se että joukkueessa oli mukana peräti viisi viimevuoden B-poikien SM-kultajoukkueen pelaajaa.

Vieraiden tehokkaimmat olivat Nicholas Enroth 4+2, Lukas Rasmus 5+2, Sebastian Åström 1+4, Alec Biskop 1+1, Teemu Parpala 0+1 ja Kim Salonen 0+1. Kotijoukkueen tehoista vastasivat Valtteri Lehtonen 2+0, Jesse Nauska 1+0, Otto Sarvela 1+0, Jussi Laapio 0+1, Jere Myllykangas, Miika Korpela 0+1 ja Jere Nauska 0+1.

– Toisella jaksolla meidän peli lopahti totaalisesti, ensimmmäinen jakso sujui vielä tyydyttävästi. Syöt.öt eivät tavoittaneet omia ja liike oli heikkoa. Vieraat saivat lopussa viimeiset kolme maalia tyhjiin kun pelasimme lentävällä maalivahdilla, kommentoi pelivalmentajana tuurannut Hannu Haapa-aho.

Ensiviikon keskiviikkona Ponnistus matkustaa Vaasaan ja kohtaa FC Sport-j:n. Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 15.12. klo 14.00, jolloin kohdataan FC Seinäjoki.

--