FUTSALMIEHILLE PISTE TAMPEREELTA

Futsal Ykkösen ottelussa Ponnistus otti pisteen ACE:ltä maalein 2-2 (1-0), ja taistelu Futsal Ykkösen sarjapaikasta jatkuu. Lähtö ACE:n peliin oli, että hävitä ei saa. Voitolla viimeisenä oleva ACE olisi noussut tasapisteisiin Ponnistuksen kanssa.

Ottelu ensimmäinen puoliaika oli Ponnistukselta heikkoa pelaamista ja jo 5 minuutin jälkeen kotijoukkue teki avausmaalin.  1-0 maali syntyi Ponnistuksen oman pelaajan jalasta. Tauolle siirryttiin kotijoukkueen komennossa 1-0.

Toisella puoliajalla ACE lisäsi johdon 2-0, kun vapari painui suoraan maalivahti Ville Tuomaalan vartioimaan maaliin. Ponnistus ei häkeltynyt tästä, vaan vain pariminuuttia myöhemmin Miika Korpela kavensi 2-1. Tarkka laukaus takaltolpan vierestä maaliin. Puoliminuuttia kavennuksesta Juuso Tuomaala tasoitti läpiajaon päätteeksi loppulukemiksi 2-2.

– Meiltä huono ekajakso, mutta toinenjakso parempi. Maalipaikkoja meillä oli monta, mutta niin myös kotijoukkueella. Tyytyväinen täytyy olla pisteeseen, sillä vieraspisteet meillä on ollut tänä kautena kovan takana. ACE ei päässyt rinnalle ja taistelu jatkuu, kommentoi valmentaja Hannu Haapa-aho.

Ensi launtaina Ponnistus saalistaa lisäpisteitä, silloin kohdataan sarjakakkonen PS Villa.  Ponnistus – PS Villa (Hyvinkää) lauantaina 1.3. klo 16.00 Lapuan urheilutalolla.

--