Futsalmiehille tappio

kauden viimeisessä ottelussa Kristiinankaupungissa.  Kotijoukkue F.F.T-08 oli lopulta vahvempi joukkue ja vei kauden viimeisen ottelun nimiinsä 11-9 (5-5).

Ponnistus johti ensimmäistä jaksoa parhaimmillaan jo maalein 2-5, mutta ennen taukosummeria kotijoukkue tuli tasoihin. Myös toisen jakson alku oli vierasjoukkueelta vahvaa aina 5-8 tilanteeseen. Kotijoukkue tuli maali maalilta tasoihin ja vielä ohi, lopputuloksen ollessa 11-9.

Lapualaisten maalista vastasivat kahdesti Miika Korpela, Niko Salo ja Jussi Laapio, kertaalleen osuivat Jaakko Prinkkilä, Iikka Hirvilammi ja Aapo Laitinen.

– Kauden huonoin peli meiltä, vastustaja pelasi järkevästi ja heidän maalivahtinsa oli huippuvireessä. Kausi oli kaikken kaikkiaan meiltä sekava muuten tasaisessa sarjassa, jossa sarjan voittanut FC.Seinäjoki osoitti kypsiä peliotteita koko kauden ajan. Kauden parasta antia oli nuoren kaartin ajaminen sisään miesten pelihin ja heidän onnistumiset kauden loppua kohden, tiivisti valmentaja Tuomas Linjamäki joka samalla kiittää koko joukkueen puolesta kuluneesta futsalkaudesta kaikkia tukijoita, kannattajia ja kaikkia mukana olleita.

--