Futsalmiehille vierasvoitto

Futsal Kakkonen, Sisu-Pallo – Ponnistus 3-4 (0-3).  

Ponnistus aloitti ottelun vauhdilla, sillä jo 11 sekunnin jälkeen Veeti Mäenpää karkasi oikealta laidalta siirtäen Ponnistuksen 0-1 johtoon. Neljännellä minuutilla Niko Salo lisäsi johdon 0-2 ja sama mies oli asialla toistamiseen 17 minuutilla. Tauolle siirryttiin vierasjohdossa 0-3.

Kotijoukkue Sisu-Pallo aloitti taasen vahvasti toisen jakson ja yhdeksän minuutin jälkeen oli kaventanut ottelun 2-3 Ossi Karhun ja Taneli Panttilan maaleilla.  Miika Korpela kasvatti Ponnistksen johtoon 32 minuutilla 2-4. Kolme minuuttia ennen täyttä aikaa Sisu-Pallo pelasi lentävällä maalivahdilla ja Pasi Hunnakko viimeisteli loppulukemat 3-4.

– Pelaaminen oli kokonaisuudessaan jo yllättävän hyvää siihen nähden ettei valmistautuminen tähän kauteen ole ollut yhtä hyvää kuin viime vuosina. Ihan viimeisiä minuutteja lukuunottamatta pelattiin hyvällä tasolla. Toisaalta pelin menemistä jännäksi voi pitää hyvänäkin asiana, koska tiukat paikat kehittävät eniten ja yleisökin saa vastinetta. Ilahduttavaa on nuorten 14-18 vuotiaiden nuorten pelurien kypsä pelaaminen molemmissa alkukauden pelissä. Maalissa Myllykankaan Jere on ollut todella hyvä molemmissa pelissä ja on selvästi kehittynyt isoin harppauksin viime vuodesta. Hyvän maalivahtipelin edessä myös kenttäpelaajien on helpompaa ja paineettomampaa pelata, tiivisti Tuomas Linjamäki.

Ensi lauantaina 2.11. Ponnistus kohtaa Vaasassa VaVe:n. Seuraava kotiottelu Ponnistus – IK Myran pelataan lauantaina 9.12 klo 14.30 Lapuan urheilutalolla.

0 min. 0-1 Veeti Mäenpää (Iikka Hirvilammi)
4 min. 0-2 Niko Salo (Jussi Laapio)
17 min. 0-3 Niko Salo (Miika Korpela)
22 min. 1-3 Ossi Karhu
29 min. 2-3 Taneli Panttila
32 min. 2-4 Miika Korpela (Jussi Laapio)
37 min. 3-4 Pasi Hunnakko

--