Futsalmiehille viimeisestä kotipelistä voitto

Miesten Futsal Ykkönen,Ponnistus – JoSePa 9-4 (3-1). 

Ponnistus päätti kauden komeasti kotipelien osalta ottamalla voiton kauden viimeisessä kotipelissä Joutsan Seudun Pallosta maalein 9-4 (3-1). Ponnistuksella oli kokoonpanossa pelaajia peräti kolme kentällistä.Kotijoukkueen maalin suulle asteli Niko Pohjasmäki ja kentälle kauden ensinmäiseen peliin Ossi Kivipuro. Ensinmäinen jakso oli alusta asti Ponnistuksen hallussa ja joukkue johti ottelua jo 3-0 ennenkuin vieraiden kavennus 3-1 tuli ensimmäisen jakson viimeisellä sekunnilla.

Toisella jaksolla maaleja tehtailtiin peräti kahdeksan.Vieraat tulivat toisen jakson alussa parin minuutin jälkeen jo maalin päähän tilanteeseen 3-2, mutta kotijoukkue iski pari maalia pienessä ajassa ja meni lopulta menojaan. Lopussa vieraat saivat pari 10 m rangaistuspotkua Ponnistuksen virhetilin täyttyessä, joista toisen mv.Pohjasmäki torjui kuten myös yhden 6 m rp:n.
Ponnistuksen tehoista vastasivat Miika Korpela 2+2, Arttu Happonen 3+0, Topias Mäki 2+0, Niko Salo 1+0, Ossi Kivipuro 1+0, Jaakko Prinkkilä 0+1 ja Tapio Tuomaala 0+1. Ottelun parhaina palkittiin JoSePa:n Santeri Paltamaa ja Ponnistuksen Arttu Happonen.

Futsalkauden 2015-16 kotipelit päättyivät hienosti,edellisellä kierroksella tasapeli ja nyt voitto. Tästä jäi hyvä maku myös katsojille. Sovittiin kopissa, että otetaan vastustaja ylhäältä kiinni ja se toimi,vierasjoukkue ei saanut peliään oikein käyntiin missään vaiheessa. Maalissa pelannut Niko Pohjasmäki pelasi varmasti, vaikka edellisestä pelistä oli peräti kolme vuotta kommentoi valmentaja Hannu Haapa-aho.Samalla Haapa-aho välittääkin koko joukkueen puolesta kiitokset mahtavalle kotikatsomolle kaudesta 2015-16.

Ponnistuksen Futsal Ykkösen kausi päättyy viimeisen kierroksen peliin pääsiäsilauantaina 26.3, kun vieraissa kohdataan Ilves FS Akatemia.

Ponnistus - JoSePa Kuva: Seppo Pirttinen

Ponnistus – JoSePa
Kuva: Seppo Pirttinen

--