Halmesmäen veljekset täyttä terästä!

Sunnuntaina 9.10. käytiin Lahdessa Fitness Expossa Toistovoimapunnerruksen SM-kilpailut. Sarjassa M65kg Lapuan “pikkujätti” Tomi Halmesmäki laittoi kilpakumppaneille luun kurkkuun heti kättelyssä tekemällä sarjaan uuden Suomenennätyksen, joka on nyt 51x65kg! Limingan mies Jouni Heiskari oli toinen 45 toistolla tankopainon ollessa 62.5kg  ja kolmas Rauman Juha-Matti Englund 26 toistolla tankopainon ollessa 50kg.

Tämä oli Tomin kahdeskymmenes Sm-mitali kun lasketaan mukaan myös joukkuekilpailut. Mukaan mahtuu myös yksi arvokisa MM-hopea. Kuudes kilpailuvuosi on yhtä kisaa vaille valmis. Joulukuussa kilpaillaan vielä Klassisen penkkipunnerruksen SM-mitaleista Pietarsaaressa.

Tomin “pikkuveli” Janne Halmesmäki lähti kokeilemaan toistokuntoa Lahteen ja saalisti odotetusti SM-hopeamitalin Lapualle.   Mutta sanotaan näin että kun maksimirauta liikkuu niin yleensä myös toistokuntokin on kohtalaisen hyvä. Janne nosti sarjassa M105kg. Voittaja oli Lohjan Ilkka Räty  tuloksella 31 toistoa. Jannen tulos 29 toistoa SM-hopeaa ja Lahden Jussi Rajala 28 toistoa SM-pronssia. Kolmikon tankopaino oli kaikilla 102.5kg. Myös Jannen seuraava tähtäin on joulukuun SM-karkelot Pietarsaaressa.

--