IK Myran vahvempi

IK Myran – Ponnistus 9-6 (3-3). 

Futsal Kakkosessa Ponnistus kohtasi vieraissa sarjakakkosen IK Myranin. Ponnistuksen pelaava joukkue on kaventunut armeijaan lähtijöiden takia ja joukkue koostui kuudesta pelaajasta, Mukana oli peräti neljä -02-03 syntyneitä pelaajaa ja pari kokenutta, mutta nuorista on kehkeytymässä kelpo pelimiehiä. Nuoret pääsivät kelpo pelimiesten tehoille.

Tehot: Josias Lahtinen 1+1, Jesse Nauska 2+3, Miika Korpela 1+0, Veeti Mäenpää 1+0, Juuso Niemelä 1+1 ja Tuomas Linjamäki 0+1.

-Tänään oli edellisviikon tapaan vaikeuksia saada kokoonpanoa jalkeille. Nuorista Josias Lahtinen ja Juuso Niemelä lähtivät auttamaan, jotta saimme avausviisikon nimettyä. Taistelimme voitosta läpi pelin ja ensimmäisellä puoliajalla viihdyimme hyvän tovin johdossakin. Myranin fyysisyys oli tänään lopulta liikaa ja hyvästä yrityksestä huolimatta loppukiri jäi vaisuksi. Vastustaja toteutti tänään omaa pelisuunnitelmaansa hyvin ja pystyivät kuittaamaan meidän kavennukset aina hyvin tehdyillä maaleilla. Toivotaan että loppuihin peleihin saamme kaksi kentällistä, niin taistelemme tosissaan voitoista ja tärkeistä pisteistä, tiivisti Tuomas Linjamäki.

Ensi lauantaina 25.1. klo 13.00 kotona kohdataan sarjakärki FC Sport-j.

--