Ponnistus kaatoi Karhun

jalkapallon Vitonen,Ponnistus-Karhu 1-0(1-0).Kauden ensinmäisessä kotiottelussa liuhtarin tekonurmella Ponnistus kaatoi Kauhajoen Karhun.

Pelin alkuminuuteilla kotijoukkueen Lauri Tietäväinen sai punaisen kortin. Ponnistus pelasi lähes 80 minuuttia vajaalla hyvää peliä. Pelin ainoa maali nähtiin 37 minuutilla , kun Abderrahim Elhaimer siirsi pallon maaliverkkoihin hyökkäyksen päätteeksi. Keskikentän työmyyrät Matti Herttua, Lenni Kalliokoski ja Matias Hietamäki uurastivat kentällä ja puolustus pelasi järkevästi Henri Hovilan johdolla. Maalilla Niko Salo pääsi melko helpolla. Ottelun pelaajja tänään oli Abderrahim Elhaimer.

-Perjantai ja paras miehistö karhun kaatoon. Pelin alku pelattiin sovitusti ja fiksusti. Pallo liikkui nätisti mieheltä miehelle. Tilanteita saatiin hyvällä prosentilla luotua ja peli-ilme oli hyvää kaikilla. 13 minuutin kohdalla saatu punainen meinasi sotkea pelikirjaamme, mutta neuvoja ja ajatuksia tuli vasemmalta ja oikealta, miten tää käännetään voitoksi.
Tulosurheilu on tälläistä, yksi maali riitti tänään, vaikka olisi voitu tehdä 5 maalia enemmänkin. 80+min pelattiin vajaalla, täydellisesti. Kiitos kuuluu jokaiselle pelaajalle. Tästä on hyvä jatkaa, tiivisti tyytyväinen valmentaja Matti Turja.

Ensiviikon tiistaina 9.5. kohdataan Vaasassa Suvilahden Sisu ja seuraava kotiottelu perjantaina 19.5. klo 19.00 Ponnistus -Malax IF liuhtarin tekonurmella.

--