SuSi teki hukkareissun Lapualle

Miesten Vitonen, Ponnistus – SuSi  2-0 (0-0).Ponnistus otti 2-0 kotivoiton vaasalaisesta Suvilahden Sisusta miesten Vitosen ottelussa maalein 2-0 (0-0).

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja maaliton, mutta toisella puoliajalla ottelu ratkesi kotijoukkueen tehdessä kaksi maalia pienen ajan sisällä. Veeti Mäenpään kaukolaukaus osui ylähirteen ja siitä takaisin kentälle. Tuulennopea Tommi Rintasalo tuikkasi päällään 1-0 johtomaalin 67 minuutilla. Yhdeksän minuuttia myöhemmin Veeti Mäenpää viimeisteli 2-0 voittomaalin Lenni Kalliokosken karvauksen jälkeen. Maalivahti Niko Salo oli hyvä ja teki muutamia näyttäviä ja tärkeitä torjuntoja kotijoukkueelle.

Ensi perjantaina 4.8. klo 19.00 vastaan asettuu sarjan kärjessä porskuttava Seinäjoen Sisu.

Lauantaina Ponnistus kärsi vierastappion Kauhajoella Karhua vastaan maalein 5-3 (2-2). Ponnistus oli pisteessä kiinni vielä neljä minuuttia ennen täyttäaikaa, mutta kotijoukkuev ski kaksi maalia ihan viime minuuteilla. Tommi Rintasalo viimeisteli kaksi maalia ja yhden teki Lenni Kalliokoski.

– Peli lähti aluksi vastustajan hallinnassa. Päästiin kyllä peliin mukaan ja saatiin hyviä hyökkäyksiä laitojen kautta ja Tommin nopeutta hyväksi käyttäen ja siitä maalipaikkoja ja maalejakin!. Paikkoja kyllä oli mutta viimeistely aina jäi vähän pikkusen vajaaksi. Epäonnea oli kyllä meillä monessa vastustajan maalissa, kommentoi pelivalmentajana toiminut kapteeni Henri Hovila.

 

--