Jalkapalloedustus voitokas

Edustusjoukkue toi pisteet kotiin maalein  1-5  Vähäkyröstä.Joukkueen pistepotti kasvoi mukavasti lisää 3 pisteellä.Hieman pienehköllä kokoonpanolla matkassa ollut ryhmä taisteli kuitenkin voiton vastustajasta alkuvaikeuksien jälkeen . Myös VäVi:llä oli vaikeuksia saada  pelaajia illan koitokseen . Vain 10 miehellä läpi ottelun pelannut kotijoukkue kuitenkin antoi kelpo vastuksen lapualaisille.

Ponnistus hallitsi pääosin ottelun ensimmäistä puoliaikaa ja loi useita  hyökkäyksiä joiden lopputoteutus ei ollut usein kovinkaan tehokasta .Ehkä paras tilanne oli Jaakko Prinkkilällä joka sai laukaisutilanteen mutta liian kova kuti painui maalin ohitse ja johtomaali jäi odottamaan parempia aikoja. Puoliajan loppupuolella VäVi  meni kuitenkin johtoon 1-0 joka oli myöskin puoliaikatulos.

 

Toiselle puoliajalle Ponnistus marssi toisenlainen asenne mielessä ja saikin mukavan alun ja varsin lyhyessä ajassa tasoitti ja meni maalin johtoon . Tilanteen 1-3 jälkeen oli melko selvää että VäVi ei tilanteesta toivu kun Ponnistus hallitsi ottelua mielin määrin .Kotijoukkue VäVi sai tosin vielä muutamia hyökkäyksiä Ponnistuksen maalia kohti mutta maalivahti Jarkko Orava viimeisenä lukkona hoiti nämäkin harvat yritykset.
Ponnistuksen maaleista vastasivat  hattutempun arvoisesti  3:sti Jaakko Prinkkilä sekä vaihdosta kentälle
tullut A- juniori Iikka Hirvilammi  kahdesti .

 

44 min 1-0 Mikael Furu

52 min 1-1 Jaakko Prinkkilä

54 min 1-2 Jaakko Prinkkilä

69 min 1-3 Iikka Hirvilammi

85 min 1-4 Iikka Hirvilammi

87 min 1-5 Jaakko Prinkkilä

 

 

Tulevana perjantaina 6.6 Ponnistus kohtaa keskuskentällä klo 19 alkavassa ottelussa FC Jukolan Vaasasta.

--