Jalkapallojuniorit palkittiin

Junioreiden jalkapallokauden päätöstilaisuus
pidettiin nuorisotalolla. Päätöstilaisuuden avannut ja puhunut seuran puheenjohtaja Ari Tuurinmäki iloitsi seuran junioreiden innokkuudesta ja aktiivisuudesta. Joukkueet pelasivat piirisarjojen lisäksi TUL Pohjanmaan piirin Harrasteliigaa. Harrasteliigan tärkein tehtävä on tarjota tasaisia pelejä, elämyksiä, kokemuksia, onnistumisia ja tunteita kauden aikana. Siinä joukkueet onnistuivat yhdessä valmentajien kanssa erinomaisesti. Harrasteliigan päätösturnaus pelattiin Pajulahden urheiluopistolla, joka oli hieno kokemus pojille. Joukkueiden kanssa olemme myöskin käyneet retkeilemässä Simpsiöllä. Nämä yhdessäolot kasvattavat joukkuehengeä ja yhdessätoimimista.- Kausi sujui hyvin ja pelaajia oli hyvin, mutta toimintaan tarvitaan tulevaisuudessa enemmän valmentajia sekä ohjaajia kuin myös muita toimijoita, totesi Tuurinmäki . Hän kannustikin vanhempia ja vanhempia junioreita valmentajiksi ja huoltajiksi. Tuurinmäki kiitteli kuluneesta kesästä niin lasten ja nuorten vanhempia kuin valmentajiakin. Seuratyö perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja pyyteettömään työhön. Myös miesten Vitosessa pelannut edustusjoukkue pelasi mahtavan kauden. Vitosessa joukkue tuli toiseksi.

Ponnistus palkitsi kaikki kauden aikana mukana olleet ja pelanneet juniorijalkapalloilijat. Juniorijoukkueita pelasi kesän aikana kuusi pelasi piirin sarjoissa kolme joukkuetta, P8, P9 ja P11. Nämä joukkueet ja P12 pelasivat lisäksi Harrasteliigaa. Seuran lupaavimmaksi junioriksi valittiin P11 joukkueesta Nuutti Haapa-aho. Aatun pystin sai Joona Murtokangas.

Joukkuepalkinnot saivat P8: Vilhelmi Suvanto ja Mila Ikola.  P9: Rasmus Junno, Onni Paloniemi ja Paavo Kilpelänaho. P11, P12: Topi Keskinen, Jesse Valkonen ja Noel Aro.

Joukkueita valmensivat kaudella 2022: P8 Netta Nyrhilä, Milla Hakola, Hermanni Suvanto ja Seppo Hakola. P9 Miika Paloniemi, Jani Junno ja Ville Murtokangas. P11 ja P12 Mika Haapa-aho ja Ari Tuurinmäki.

 

 

--