Jalkapallomiehet päätti kautensa

Ponnistus palkitsi miesten jalkapallojoukkueen. Jalkapallojaoston puheenjohtaja Veli-Matti Prinkkilä kiitteli joukkueen pelaajia sekä valmentaja Olavi Linjamäkeä ja huoltaja Seppo Pirttistä. Prinkkilä oli tyytyväinen nuorten pelaajien panokseen sekä joukkueen tahtoa ja henkeä kaudesta alun vaikeuksista huolimatta.

Jalkapallon Nelosessa pelaavan edustusjoukkueen kauden parhaana pelaajana palkittiin A-juniori-ikäinen Elias Hakola. Jaoston kiertopokaalin sai vuodeksi haltuunsa maalivahti Juha Mäki. Parhaan maalintekijän palkinto meni myös A-juniori-ikäiselle Juho Niemelälle (12 maalia). Kauden tulokas palkinto annettiin Janne Mäkyselle. Jalkapallon kiertopalkinto myönnettiin Hannu Haapa-aholle, aktiivisuudesta jalkapallon ja futsalin parissa niin pelaajana kuin toimijana.

Myös valmentaja Linjamäki oli tyytyväinen, vaikka kauden alku oli vaikea. – Maalinteko oli tänä kautena vaikeaa, mutta meille tehtiin myös melko vähän maaleja. Nuorten pelaajien nousu pelaavaan avausmiehistöön ja ratkaisevaan asemaan oli hieno asia, totesi valmentaja Linjamäki.

Kuvassa vas: Hannu Haapa-aho, Elias Hakola, Juho Niemelä ja Juha Mäki

Kuvassa vas: Hannu Haapa-aho, Elias Hakola, Juho Niemelä ja Juha Mäki

 

--