Jalkapallon edustusjoukkue palkittiin

Nelosen miesten edustusjoukkue kauden päätöstilaisuudessa.  Tilaisuuden avaussanoissa jalkapallojaoston puheenjohtaja Veli-Matti Prinkkilä kiitteli hyvin menneestä kaudesta kaudesta valmentaja Olavi Linjamäkeä, pelaajia, huoltajia ja taustahenkilöitä. Prinkkilä kehui joukkuetta kaikkien aikojen parhaaksi joukkueeksi Ponnistuksen jalkapallohistoriassa.

Valmentaja Linjamäki kiiti myös pelaajia erinomaisesta kaudesta. – Harjoituksia oli hieno pitää, sillä pelaajarinki oli mahtava. Harjoituksissa oli hyvin väkeä ja peräti 28 eri pelaajaa oli pelissä kokoonpanossa. Tulimme sarjassa toiseksi, 22 pelistä 17 voittoa ja viisi tappiota. Maalisuhde 78-34 ja pisteitä joukkue saalisti peräti 51. Tänä vuonna yksi joukkue oli kuitenkin parempi. Harvoin näin suurella pistemäärällä jäädään sarjassa toiseksi.  Maaleja teki peräti 17 pelaajaa ja keskimäärin ottelua kohden maaleja tehtiin 2,8. Hieno joukkue ja toivottavasti pelaajat ovat mukana myös ensi vuonna, kehui valmentaja Olavi Linjamäki.

Tilaisuudessa palkittiin kaikki kauden aikana mukana olleet pelaajat. Kauden parhaana pelaajana palkittiin Valmentajan pokaalilla Ville Pakkala, Jaoston pokaalilla Jaakko Prinkkilä, kauden maalintekijä Ville Pakkala (19 maalia), kauden tulokaspalkinnon saivat Antti Rinnankoski ja Topias Mäki sekä kauden subvpelaaja Veli-Matti Prinkkilä.

dsc_0737

Valmentaja Olavi Linjamäki ja jaoston pj Veli-Matti Prinkkilä

Valmentaja Olavi Linjamäki ja jaoston pj Veli-Matti Prinkkilä

Palkitut: Veli-Matti Prinkkilä, Topias Mäki, Antti Rinnankosti ja Jaakko Prinkkilä

Palkitut: Veli-Matti Prinkkilä, Topias Mäki, Antti Rinnankoski ja Jaakko Prinkkilä (kuvasta puuttuu Ville Pakkala).

--