JALKAPALLON EDUSTUSJOUKKUE PALKITTIIN

Jalkapallon Nelosen edustusjoukkue palkittiin. Kauden päätöstilaisuudessa jalkapallojaoston puheenjohtaja Veli-Matti Prinkkilä kiitteli joukkueen pelaajia ja valmentaja Olavi Linjamäkeä kaudesta. Prinkkilä oli kauteen tyytyväinen ja erityisesti hän oli tyytyväinen laajaan pelaajarinkiin ja nuorten pelaajien nousuun edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon.

Valmentaja Olavi Linjamäki oli myös tyytyväinen kauteen. Kautta Linjamäki piti siinä mielessä erikoisena, sillä aikaisemmin kovana kotijoukkueenä tunnettu Ponnistus sai vieraissa enemmän pisteitä kuin kotona. Nuorien pelaajien nousu miesten ryhmään oli hänen mielestä hieno asia ja nuoret käänsivät monta peliä voitoksi.

Kauden parhaan pelaajan palkinnon ja kiertopokaalin pokkasi Henri Hovila ja jaoston kiertopokaalin vuodeksi sai Alexey Lazarev. Parhaana maalintekijän palkinto meni Jaakko Prinkkilälle (13 maalia). Vuoden tulokas palkinto jaettiin Justus Lahtiselle ja Iikka Hirvilammelle. Lisäksi valmentaja Olavi Linjamäki palkittiin seuran kiertopokaalilla.

--