Niemelän maalilla voitto edustukselle

Ponnistus voitti I-JBK:n maalein 1-0 (0-0).

Perjantain iltaottelussa Ponnistuksen vieraaksi saapui sarjanelonen I-JBK Mustasaaresta. Ottelun alku oli selvää Ponnistuksen hallintaa ja peliä pelattiin lähes kokonaan vieraiden puoliskolla. Maalinteko oli kotijoukkueelle hallinnasta huolimatta jälleen vaikeaa, mutta sitävastoin omanpään pelaaminen oli näyttävää. Tauolle siirryttiin maalittomassa 0-0 tilanteessa.

Toisella puoliaikaa oli pelattuna 54 minuuttia, kun Tuomas Linjamäen tarkka keskitys laidalta tavoitti Juho Niemelän ja kauden kymmenes maali syntyi hienolla pääpuskulla. Maalin jälkeen ottelu tasaantui ja pelin aaltoili päästä päähän. Viimeiset kaksikymmentä minuuttia vieraat ottivat kentän hallintaansa ja painoivat pelin Ponnistuksen kenttäpuoliskolle. Kotijoukkue kesti vieraiden lopun rynnistuksen Hovilan ja Paloniemen johdolla ja tärkeät kolme pistettä jäivät Lapualle. Voitolla Ponnistus kohenteli sijoitustaan 20 pisteellä sarjataulukossa puoleenväliin.

Maanantaina 17.8. Ponnistus kohtaa tärkeässä vierasottelussa sarjan hännillä olevan VäVin ja perjantaina 21.8. kotiottelussa vastaan juoksee keskikastin joukkueen Korsnäs FF. Ottelu pelataan Lapuan keskuskentällä jo klo 18.30.

Sarjataulukko

DSC_0186DSC_0181DSC_0179

 

 

 

 

--