Kauden päätöspeli päättyi murskavoittoon

Ponnistus laittoi vierasjoukkue FC Kuffenin pesukoneeseen,  eikä antanut mitään mahdollisuutta kauden viimeisessä Nelosen jalkapallo-ottelussa, jonka joukkue voitti näytöstyyliin maalein 7-1 (5-0).

Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä puoliajalla näyttävää ja tehokasta peliä pallonhallinnan ollessa joukkueella täydellisesti. Ponnistus teki ensimmäisellä puoliajalla peräti viisi maalia. Maalinteon aloitti Veli-Matti Prinkkilä ottelun 15 min kohdalla siirtämällä kotijoukkueen 1-0 johtoon. Vain minuutti siitä  Miika Korpela latoi tilanteeksi 2-0.Korpelan toinen maali 3-0 syntyi ottelun 20 min.kohdalla ja hattutemppu oli valmis kun pelikello näytti 33 minuuttia.Ville Talvitie viimeisteli avausjakson lukemiksi 5-0.

Toisella puoliajalla kotijoukkueen kovin vauhti oli poissa ja se tyytyikin vain varmistelemaan päätöskierroksen 3 sarjapistettä tosin pieni kauneusvirhe syntyi kun vieraat saivat 5-1 kavennuksen jakson alussa melko helposti. Lassi Prinkkilä ja Abderrahim Elkhaimer tekivät vielä maalin mieheen ja kausi päätettiin suurinumeroiseen voittoon siis maalein 7-1.

-Säkenöivä eka jakso tänään ja yksi kauden parhaita esityksiä kaiken kaikkiaan. Pelikausi oli vaihteleva. Pelasimme todella hyviä otteluja ja vastapainoksi hiukan vaisumpia matseja. Sarjassa oli muutama tosi kova joukkue, mutta kaikki olivat voitettavissa, tiivisti valmentaja Olavi Linjamäki.

Ponnistus sijoittui Nelosessa kuudenneksi 30 pisteellä, 22 pelistä tuli yhdeksän voittoa, kolme taspeliä ja 10 tappiota. Joukkueen valmennuksesta vastasi Olavi Linjamäki ja huollosta Seppo Pirttinen sekä Markku Mäenpää.

Ottelupöytäkirja

--