Kausi päättyi tappioon

FC Kuffen – Ponnistus 3-2 (1-2).

Jalkapallon Nelosen kausi päättyi vierastappioon Koivulahdessa, FC Kuffen niukasti parempi maalein 3-2 (1-2). Kausi oli joukkueelta tosi hyvä. Nesteen baarissa joukkuetta pidettiin varmana putoajana. Joukkue nuortui huomattavasti, mutta nuorten pelaajien otteet paranivat kauden aikana. Myös kokeneet pelaajat pelasivat lähes uransa parhaaman kautensa. Joukkueelta kuudes tila on hyvä suoritus. Valmentaja Linjamäen kokemuksella joukkueesta hitsautui pelaava ryhmä ja sarjapaikka varmistettiin ajoissa ennen viimeisiä pelejä.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti siirtyen 1-0 johtoon jo ottelu toisella minuutilla. Ponnistuksen Artem Lavrukovin kahdella peräkkäisellä maalilla 17 ja 22 minuutilla puoliajalle siirryttiin tilanteessa 1-2.  FC Kuffen iski toisen puoliajan alussa kaksi maalia ja siihen Ponnistus ei kyennyt enää vastaamaan.

– olimme matkassa 12 pelaajalla ja jo 30 min tapahtui loukkaantuminen seurauksena vaihto. Eka jakso oli hyvä ja tilanne hallinnassa. Kuffen rankaisi kuitenkin heti toisen jakson alussa kahdella maalilla, emmekä siitä pystyneet enää kunnolla toipumaan.

Kausi 2020 oli erittäin hyvä. Etukäteisarvioinneissa meidät tuomittiin pääsääntöisesti putoajiksi, mutta keski-iältään rajusti nuorentuneen joukkueen suoritus oli kokonaisuutena tosi kypsä. Nuorten ja hiukan kokeneemman kaartin mikstuura oli onnistunut. Sijoitus sarjassa 6., mistä hatunnosto pelaajille tiivisti otteun ja kauden valmentaja Olavi Linjamäki.

--