Kausi päättyi tasapeliin

Vitonen, Ponnistus-Tjöby FC 1-1 (0-1). Jalkapallon Vitosen kauden viimeinen ottelu kotona sarja kolmosta Tjöby FC:tä vastaan päättyi tasapeliin 1-1 (0-1).

Ponnistus ei ollut hereillä ottelun alkuminuuteilla, kun vierailijat iskivät 0-1 maalin jo ottelun 3. minuutilla. Maalin jälkeen pelin hallinta siirtyi kotijoukkueelle. Maalitekopaikkoja joukkueella oli monta, mutta vieraat puolustivat uhrautuvasti ja joukkueen maalivahti teki monta huipputorjuntaa. Ottelun tasoitus 1-1 syntyi 79. minuutilla rangaistuspotkusta, jonka laukoi varmasti sisään maalivahti Niko Salo. Lopun painostuksesta huolimatta Ponnistus ei onnistunut tekemään voittomaalia.

-Hieno ja tiukka peli pitkästä aikaa. Alussa emme olleet hereillä ja vierasjoukkue pääsi tekemään avausmaalinsa alkuminuuteilla. Vähitellen pääsimme ottelussa niskan päälle. Tasoitusmaalia saatiin odottaa loppuminuuteille, vaikka paikkoja oli useita. Vieraiden maalivahti teki monta huipputorjuntaa ja joukkue puolusti uhrautuvasti. Maalivahti Niko Salo esitti kotijoukkueen parasta peliä, kommentoi tyytyväinen valmentaja Hannu Haapa-aho.

– Kausi oli kauttaaltaan hyvä ja sarjan 2. tila on kova juttu. Pari viikkoa ennen kauden alkua oli vielä epävarmuutta saadaanko ollenkaan joukkuetta kasaan. Kymmenien jos ei satojen puhelujen jälkeen saimme kasattua joukkueen. Koko kauden on ollut hyvä ja rento meininki ja kaikilla oli hauska pelata, myhäilivät tyytyväisinä Matti Turja ja Hannu Haapa-aho.

--