Keilaryhmän joulunaluskisa

Ponnistuksen keilaryhmän joulunaluskisassa 16.12.-14 oli mukana kahdeksan kilpailijaa joista kaksi ensikertalaista. Tälläkertaa naistensarjaan otti osaa viisi ja miestensarjaan kolme kilpailijaa.
Kivaa ja jännittävää jälleen oli.

Kaksi kertaa vuodessa heitettävä keskinäinen kisa tuo harrastukseen piristysruiskeen jossa pääsee testaamaan pienesti omaa edistymistä ja tasoa aikaisempaan. Ryhmässämme on niitä jotka ovat alusta asti ottaneet osaa kisaan ja myöskin niitä jotka kokevat niin, että sellainen ei sovi itselle. Ja niinhän se vaan on, että keilaaminenkin on “korvienväli”-laji siinä mielessä, että kun “numerolappu” laitetaan rintaan niin vaikuttaahan se omaan suoritukseen. Rennolla mielellä oman kehonhallinta onnistuu parhaiten ja  näin onnistuu toistamaan heiton oman optimaalisen tasonsa mukaisesti.

Keilaaminen on yksi hieno laji harrastaa liikuntaa. Siinä voi kukin kokeilla ja hakea oman tasonsa. Molemmissa sarjoissa voittajat erottuivat selvästi. Heitä sitten kyllä näkeekin hallilla useasti. Ja toinen heistä on kuluneen syksyn aikana hankkinut kilpailijalisenssin ja rekisteröitynyt Suomen Keilaliittoon. Menestystä ja innostusta hänelle.

Naisten sarja:
1.Kaija Niemelä 1024p
2.Helena Saarimaa 739p
3.Päivi Oja-Kaukola 733p

Miesten sarja:
1.Juha Oja-Kaukola 1043p
2.Matti Kristola 850p
3.Juhani Saarimaa 845p

Keilaryhmässämme on vaihtuvuutta ja tästä syystä uusia harrastajia otetaan ja mahtuu ryhmäämme. Tule hallille tutustumaan porukkaamme. Syksykaudellakin aloitti kaksi uutta ryhmään liittynyttä.
Meidät tapaa jälleen vuoden alusta viikottain vakiovuorollamme
ti klo18.30 – 19.30.

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta.

Hyvää ja Rauhallista Joulua
ja
Iloista Keilojen Kolinaa v.2015

T: Harri

Ponnistus Keilakisa 16.12.14 080

Juha Oja-kaukola ja Kaija Niemelä

Ponnistus Keilakisa 16.12.14 077

--