Kiinnostaako seuratyö ?

Tule mukaan seuratyöhön !

Urheiluseuramme toiminnassa vapaaehtoinen seuratyö on merkittävässä asemassa: seura ei pyörisi ilman vapaaehtoisten apua. Sinun panoksesi – pienempi tai suurempi teko – seurallemme on kultaakin kalliimpaa.

Seuratyö antaa paljon. Tutustut uusiin ihmisiin ja löydät uusia ystäviä. Yhdessä tekeminen on mukavaa.Seuratoiminta antaa myös runsaasti mielihyvää ja tarjoaa monia unohtumattomia elämyksiä.On sanottu, että ihmisen onnellisuus muodostuu hyvistä ystävistä. Urheilun parista tällaisia henkilöitä tulee runsaasti. He ovat kanssatoimijoita tai urheilijoita, joiden kanssa on mukava vaihtaa kuulumisia kun tavataan,vaikka useiden vuosien jälkeenkin.

Seuratyö ei ole hampaat irvessä puurtamista vaan iloista yhdessä oloa. Kukapa meistä ei kaipaisi yhteisöllisyyden tunnetta? Tunnetta siitä, että saa kuulua miellyttävään porukkaan. Seuratoiminta on myös useissa perheissä perheen yhteinen harrastus, joka saattaa yhdistää jopa useita sukupolvia.Liikuntaryhmien ohjaus/valmennus sekä muu seuratyö palkitsee tekijäänsä.Toisten auttaminen ja ilahduttaminen lisäävät myös omaa hyvinvointia.

Seuratyö antaa kaiken kaikkeaan monipuolisia eväitä elämään ja avaa uusia ovia. Tule sinäkin mukaan!

Seurassamme on toimintaa mm.seuraaville harrastuksille:Erityislasten liikuntakerho,Jalkapallo,Futsal,Keilailu,Lentopallo,Salibandy,Sulkapallo ja Pöytätennis,Voimailu sekä lisäksi seurassa toimii Kuntojaosto joka järjestää kuntoliikuntaa.Lisäksi on myös Naisjaosto sekä Veteraanijaosto.

Mitä sinä voisit tarjota seuralle?

Sinun ei tarvitse sitoa käsiäsi ja kaikkea vapaa-aikaasi seuratoimintaa. Seura on kiinnostunut niin pienistä teoista kuin isoista ponnistuksista. Voit olla apuna erilaistan tapahtumien ideoinnissa sekä järjestämisessä,liikuntaryhmien ohjauksessa/valmennuksessa tai huoltotoimissa tai kiinnostaako sinua hallitustyöskentely ? Osaatko tehdä mainoksia, kirjoittaa juttuja tai oletko ylipäänsä kiinnostunut viestinnästä ? Onko sinulla jotain muuta osaamista, josta voisi olla seuralle iloa ?

Tule mukaan mukavaan toimintaan ,tekemään ja pitämään seura elinvoimaisena jatkossakin.Ota yhteyttä ja kerro, mikä sinua kiinnostaisi ja miten voisit olla apuna seuratyössä.

Vaihtoehtoja seuratyössä

* Lasten liikunnan ohjaus ja valmennus/Taustatyö

* Lasten liikunnan kehittäminen

* Aikuisjoukkueiden valmennus / Taustatyö

* Aikuisten liikunnan kehittäminen

* Viestintä ja markkinointi

* Tapahtumien talkootoiminta

* Järjestyksenvalvonta

* Jokin muu ?

Ota Yhteyttä !

Puheenjohtaja:
Ari Tuurinmäki
puh. 040 849 4593
sähköposti: ari.tuurinmaki(at)netikka.fi  / tai lapua(a)netikka.fi

ponnistus_logo

--