Kokkolasta kolme pistettä

Futsal Kakkonen, Sääripotku-Ponnistus 7-13 (3-6). 

Ponnistus haki kolmannen voittonsa ja täydet kolme pistettä kokkolalaisesta Sääripotkusta Futsal Kakkosen lauantain ottelusta maalein 7-13 (3-6).

Ottelun käsikirjoitus oli selvä heti alusta alkaen. Ponnistuksen taktinen osaaminen oli huomattavasti kotijoukkuetta parempi ja joukkue loi paljon maalintekotilanteita läpi ottelun. Ponnistuksen maalilla nähtiin farmijoukkue Kanusta nuori Joona Poltto. Joukkueen tehokkaimmat olivat Miika Korpela tehoilla 3+4, Niko Salo 2+4 sekä Joonas Kuula 3+1. Tehoja iskivät myös Juuso Niemelä 1+0, Roni Reinikainen 0+1, Lenni Kalliokoski 1+0, Jere Nauska 1+1, Jussi Laapio 2+1 sekä Jesse Nauska 0+1.

Ponnistus on ottanut kolmesta ottelusta voitot ja jatkaa sarjan piikissä yhdeksällä pisteellä.

-Peli oli aika selvää alusta asti. Meillä oli taktinen ylilyöntiasema vastustajaan nähden ja pääsimme helposti luomaan maalintekotilanteita läpi pelin. Seitsemän maalia omiin on toki taas hieman liikaa, mutta harvoinpa näin runsasmaalisessa ottelussa pystyy pitämään oman pään puhtaana. Meillä oli nyt kolmanteen peliin kolmas maalivahti. On hienoa, että joka pelissä olemme voineet luottaa maalivahtipeliin vaihtuvuudesta huolimatta, kommentoi valmentaja Tuomas Linjamäki.

Ensi lauantaina vastus kovenee, kun urheilutalon parketille vastaan asettuu sarjakolmonen FC Seinäjoki. Ponnistus – FC Seinäjoki lauantaina 28.11. klo 14.00.

ottelupoytakirja

--