Hattutemppujen ilta

Futsal Kakkosen viimeisessä kotiottelussa Ponnistus otti helpon voiton VaVesta 12-4 (8-2). Illan ottelu oli vauhdiltaan rauhallinen, joka oli kuitenkin heti alusta kotijoukkueen hallinnassa. Ponnistus teki ottelussa peräti 12 maalia ja kolme pelaajaa hattutempun. Joukkueen kokoonpanossa oli peräti kolme nuorta futsal lupausta, maalilla nuori Jere Myllykangas ja kentällä Aapo Laitinen ja Veeti Mäenpää. Jere teki muutamia tärkeitä torjuntija, Aapon liike kentällä oli mallikasta ja Veeti 14 v. ensimmäinen maali miesten pelissä. Kotijoukkueen tehoista vastasivat: Miika Korpela 3+3, Jussi Laapio 3+2, Niko Salo 3+1, Iikka Hirvilammi 0+2, Veeti Mäenpää 1+1, Tapio Tuomaala 1+0 ja Jussi Takala 1+0. Vaasalaisten pistenikkarit olivat Ville Stolpe 2+1, Matti Pulkkinen 1+1 ja Jussi Ekström 1+0.

Kaikki kunnia vaasalaisille, jotka suurtappiosta huolimatta pelasivat herrasmismäisesti ja tuomarikaksikko Markku Puolijoki ja Pauli Hietamäki pääsivät ottelussa helpolla.

Pelaaja-valmentaja Tuomas Linjamäki on kauden aikana antanut hienosti vastuuta ja peliaikaa nuorille. Ponnistuksen futsal saa nauttia nuorisokaartin otteista tulevina vuosina. Seuran  P17 ja P15 joukkueet kolkuttelevat SM lopputurnaus paikkaa.

Edustusjoukkueen kausi päättyy ensi lauantaina Kristiinankaupungissa F.F.T-08 vieraana.

Miika Korpela

--